instalace ovladačů grafiky
-
- Pohlaví:
Re: instalace ovladačů grafiky
Ja uz to vidi, ...pises, ze stahujes na strance, jak uvadim .. a ze kdyz zadas, tak tam neni tvoje verze, ...ale CCC + DD stahuj tady: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx
Stáhnul jsem ty originální. A myslím, že by asi nebyl dobrý nápad stáhnout ovladače na jinou kartu než mám ne ? U mobility je nejvyšší model X 1800, ale já mám HD 2400 a to by mohlo přinést problémy ne ?
-
- Pohlaví:
jak jsem psala, tady http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx kliknes na Ati Radeon Video Card Drivers a stahnes CCC + DD verze 9-2 ...je nic jineho nestahuji, a valim.
Zatimco pujdes-li na Ati stranky, ...tak i ja mam problem najit grafiku co mam ..vista32 - radeon - X 1150 (vsak se podivej, ...neni to tam), a presto jedu na tento balik. Nemam zadne problemy, s nicim, ani video, ani hry (teda co by souvidelo s ovladacema).
Nestahuj nic jineho, z jinych stranek, i kdyz trebe uvadim, ze tady http://driverscollection.com/?H=Radeon% ... 150&By=ATI jsem si dohledala ovladace k me grafice 1150, ale to nestahuji. Stahuji jen CCC + DD ..nic jineho, takze to tam mas (asi) nejak zaplacane.
TAkze pro priste stahuj jan ten balik.
V programech mas moznost zkusit opravt Ati Catalyst ...to jsi delal ?
Zatimco pujdes-li na Ati stranky, ...tak i ja mam problem najit grafiku co mam ..vista32 - radeon - X 1150 (vsak se podivej, ...neni to tam), a presto jedu na tento balik. Nemam zadne problemy, s nicim, ani video, ani hry (teda co by souvidelo s ovladacema).
Nestahuj nic jineho, z jinych stranek, i kdyz trebe uvadim, ze tady http://driverscollection.com/?H=Radeon% ... 150&By=ATI jsem si dohledala ovladace k me grafice 1150, ale to nestahuji. Stahuji jen CCC + DD ..nic jineho, takze to tam mas (asi) nejak zaplacane.
TAkze pro priste stahuj jan ten balik.
V programech mas moznost zkusit opravt Ati Catalyst ...to jsi delal ?
dik za ten odkaz na stahnuti
Problém se vyřešil sám. Opět se ukázalo, že počítač je věc neprobádaná a žije si svým vlastním životem
Zničehonic po zapnutí všechno začalo fungovat normálně, rozlišení OK a stav je takový, že tam mám poslední verzi CCC s těmi starými ovladači ve verzi 8.4. Už na to kašlu, nemám odvahu opět zkoušet ten ovladač aktualizovat na nejnovější ... jsem rád, že to funguje. Díky za rady a měj se !!!

Zničehonic po zapnutí všechno začalo fungovat normálně, rozlišení OK a stav je takový, že tam mám poslední verzi CCC s těmi starými ovladači ve verzi 8.4. Už na to kašlu, nemám odvahu opět zkoušet ten ovladač aktualizovat na nejnovější ... jsem rád, že to funguje. Díky za rady a měj se !!!
Prosím o pomoc. Na NB Fujitsu Siemens mám grafiku VIA. NB je s Vistou. Nainstaloval jsem si druhý WIN XP. Nemůžu nainstalovat ovladače na VIA a wifi. Nemohl by mi někdo poradit? Zkoušel jsem ovladače pro Visty, ale XP je nebaští.
Díky.
Díky.

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj potřebuju pomoct kde v těch ovládacích panelech najdu to Přidat/odebrat a co mám odsranit?
P.S. Mám potíže.Když zapnu jednu hru píše mi to : Fatal error: Render (mrizka)0 could not be initialized! Make sure your graphic card drivers are up to date. Chcech log file. Co mám dělat? Udělám vše.
Děkuji za odpovědi.
P.S. Mám potíže.Když zapnu jednu hru píše mi to : Fatal error: Render (mrizka)0 could not be initialized! Make sure your graphic card drivers are up to date. Chcech log file. Co mám dělat? Udělám vše.
Děkuji za odpovědi.
-
- Pohlaví:
Podívej se jak je téma staré. Skoro 3,5 roku. Přečti si Pravidla fóra a založ si vlastní téma - nepleť se do cizího!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Blue Spirit píše:Oba dva způsoby jsi popsal a názory který je lepší se liší. Někdo preferuje ten uninstalátor karty, někdo Ovladací panely - Přidat/Odebrat programy. Já preferuji ten druhý způsob.
1/ Přidat/Odebrat - tam to odinstaluj
2/ Projeď PC CCleanerem a restartuj.
Pak můžeš instalovat nové ovladače. Neboj se toho, není co zkazit.![]()
P.S. Ten druhý způsob preferuji proto, jelikož jsem kdesi četl nějaké moudro kde to bylo zdůvodněno, ale už se mi to vykouřilo z hlavy.
Kde najdu to co mám odinstalovat?
-
- Pohlaví:
Blue Spirit píše:Podívej se jak je téma staré. Skoro 3,5 roku. Přečti si Pravidla fóra a založ si vlastní téma - nepleť se do cizího!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Chci si aktualizovat ovladače grafické karty, stahuji je z oficiálních stránek Nvidia a nainstaluji, uprostřed instalace se objeví chyba. Prosím poraďte mi. Děkuji za odpověď.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Padání ovladačů od AMD a coil whine - recenze u alza
od walderan » 18 led 2025 12:07 » v Problémy s hardwarem - 2
- 3106
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
18 led 2025 15:21
-
-
- 1
- 2459
-
od šulda
16 črc 2024 19:19
-
-
Reklamace Přehřívající Se Grafiky Příloha(y)
od MichaelSR » 21 srp 2024 15:51 » v Problémy s hardwarem - 24
- 9297
-
od MichaelSR
26 srp 2024 02:03
-
-
- 4
- 2305
-
od FELINY
24 zář 2024 17:18
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4884
-
od kecalek
22 led 2025 11:01
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”