Zdravím, koupil jsem si reproduktory Genius 6000 (žádný zázrak, ale za ty prachy..) a rád bych k nim připojil svůj "starý" woofer. Zkoušel jsem připojení přes rozdvojku > do žlutého konektoru na desce (integrovana zv. karta realtek ALC883). Do rozdvojky jsem připojil starý woofer a woofer+center od geniusu. Vše sice hraje, ale v mém starém woofru je jakýsi druh šumu, takže to pořád slabě ale nepříjemně duní (když je připojený samostatně tak to nedělá). Napadlo mě dát starý woofer do dalšího výstupu na zvukovce, ale bohužel se mi v ovladači realtek nedaří najít nastavení toho, jaké zařízení je na výstupu. Vím že když jsem měl xp tak to šlo pravým kliknutím na obrázek výstupového konektoru v ovladači, ale teď mám Vistu Ultimate SP1. Verze zvukového ovladače je 6.0.1.5767.
Tak snad to z toho někdo pochopíte a budete si vědět rady, já jsem v koncích.. díky :)
Konfigurace reproduktorů na 5.2
Re: Konfigurace reproduktorů na 5.2
Zdar, na co dva Woofery? Jestli se ti ten nový nelíbí tak ho odpoj a měj jen ten starý nebo naopak... ale dva jsou zbytečné....
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Rozdvojením oslabuješ signál, proto ten šum ...
když ten nový odpojím, tak stejně jedu přez rozdvojku a furt to šumí.. spíš potřebuju poradit jak nastavit ty výstupy na zvukovce.. 

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Proč jedeš přes rozdvojku?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1602
-
od HappyMental
Zobrazit poslední příspěvek
24 črc 2024 19:51