HDD nevidím partition ve vistě
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
HDD nevidím partition ve vistě
Ahoj mám takový problém ztratila se mi partition 300GB plná dat. Když dám tento počítač a spravovat tak tam disk vidím ale nemůžu s ním nic dělat partition magic mi ukazuje, že je HDD ve formátu BAD, ale v dosu v hirens boot cd když otevřu acronis vidím normálně NTFS i, že je zaplněnej. Vím jak obnovit data, ale nemám je kam zkopírovat přece jen 300GB místa se shání blbě a tak se chci zeptat jestli neni možnost tuto partition nějak obnovit? Díky
Re: HDD nevidím partition ve vistě
Nevím co ti poradí místí odborníci, ale myslím si, že když se na disku vytvářejí BAD sektory, tak to znamená, že HDD nedokáže na nějaký sektor ukládat data..proto jej označí za BAD (nepoužitelný)..a myslím si že ti odešel nějaký sektor se systémem...proto ti nejde v něm nic upravovat.
Můžeš zkusit příkaz checkdisk v příkazové řádce (WIN+R -> cmd -> chkdsk/f a chkdsk/r) a mělo by ti to provést opravu. Každopádně by bylo dobré, kdyby jsi řekl co ti vyskočí za hlášku když se chceš k disku dostat?
Můžeš zkusit příkaz checkdisk v příkazové řádce (WIN+R -> cmd -> chkdsk/f a chkdsk/r) a mělo by ti to provést opravu. Každopádně by bylo dobré, kdyby jsi řekl co ti vyskočí za hlášku když se chceš k disku dostat?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2415
-
od pinzerce
Zobrazit poslední příspěvek
16 lis 2024 13:56
-
-
Instalace Windows 11 - nevidím nový M.2 disk Příloha(y)
od lukas.sei » 29 kvě 2025 09:48 » v Windows 11, 10, 8... - 8
- 3512
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
30 kvě 2025 11:32
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”