Žádný signál do monitoru a klávesnice / bios už nevidí HDD Vyřešeno
Žádný signál do monitoru a klávesnice / bios už nevidí HDD
Dobrý den. Mám počítač od člověka, který fungoval vždy dobře, u mne naopak. Po koupi nového lcd monitoru s DVI konektorem dochází po chvilce v biosu či instalaci OS k jednorázovým výpadkům signálu monitoru a klávesnice. Prostě monitor zhasne a počítač běží dál, ovšem na nic nereaguje. Chtěl jsem přeinstalovat OS, ale v takové situaci to nejde. A před chvílí se mi dokonce přestal ukazovat pevný disk. Sestava asus p5k (intel p35), c2d e6850, ati hd3870, 2gb ram, disk samsung 320 gb SATA. Opravdu už nevím co s tím. Plánuji zkusit jiný disk a tento jinde. Zároveň zkusit vga kabel s dvi-vga adaptérem, jestli budou problémy přetrvávat. Má někdo nějakou radu prosím. Děkuji předem.
- iMohos
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Žádný signál do monitoru a klávesnice / bios už nevidí HDD
Odpust menší OT,ale nemůžu si pomoct :
Jak si na počítači,kde nejde signál do monitoru = na monitoru nic není,zjistil,že se ti nezobrazuje disk ???
Každopádně rozhodně zkus VGA kabel jak do PCI-E grafiky,tak do integrované,tím se vyloučí pravděpodobná vada bud v kabelu,nebo v monitoru,popř. v grafice
Jak si na počítači,kde nejde signál do monitoru = na monitoru nic není,zjistil,že se ti nezobrazuje disk ???

Každopádně rozhodně zkus VGA kabel jak do PCI-E grafiky,tak do integrované,tím se vyloučí pravděpodobná vada bud v kabelu,nebo v monitoru,popř. v grafice

MB:ASUS M4A77TD | CPU : AMD Phenom II X4 3,2GHz@4,12 + Noctua NH-D14 |GK : MSI GTX560Ti TwinFrozrII OC @925/2100/1850 | RAM : 2x2GB DDR3 Zeppelin 1300MHz + 2x2GB OCZ LV 1300MHz | HDD : SSD OCZ Vexter4 120GB + Segate Barracuda 7200.12 500GB + WD AASD 500GB | PwR : OCZ Fatal1ty 550W | Case : Fractal Define R3
Nevtipkuju. Psal jsem že se monitor zhasne po chvilce. Integrovanou grafiku nemám.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkusil bych jiný zdroj.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Toto je Eurocase 550 W, koukám že je problémový, ale myslítě že to pomůže vyřešit můj problém? Děkuji.
Ono teď už to dělá i když normálně startuju systém, chvilku jezdí had že se načítá XP, pak to zhasne a v podstatě to nenastartuje nikdy už, protože mi to nezahraje znělku. Ale počítač pořád běži, slyším ho. Že by ten zdroj přestal napájet MB a grafiku?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
req píše:Toto je Eurocase 550 W, koukám že je problémový, ale myslítě že to pomůže vyřešit můj problém? Děkuji.
Kdybych si to nemyslel, tak bych to nepsal... :(
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Re: Žádný signál do monitoru a klávesnice / bios už nevidí HDD Vyřešeno
Vyřešeno, problém byl v tom že grafika nechladila. Opraveno a funkční. Doufám že nadlouho.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Žádný USB Wifi dongle není schopný přesáhnout 100 mbit/s
od samosato » 30 pro 2024 21:07 » v Problémy s hardwarem - 3
- 1798
-
od Cleric