Nový mikrofon nereaguje Vyřešeno
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Nový mikrofon nereaguje
Ahoj...mikrofon jsem připojil k počítači,do správné dírky/do té,kde je znázorněn mikrofón/,ve správci zvuků je vše povolené,mikrofon nereaguje,když chci s ním nahrávat zvuky.Koukal sem do správce zařízení a jsou tam nějaké otazníky,ale je mi divný,že pro jednu zvukovku to chce několik ovladačů u několika identických položek/neznám bitové verze OS čtyř druhů/,jedna se mi podařila nainstalovat v pořádku/zmizel otazník a přehrávání funguje/....u ostatních to tentýž ovladač nepříjme i když položky sou stejný...nechápu to...chápete to někdo?....Mám vyhodit počítač? .... Pro představu příloha
Re: Nový mikrofon nereaguje
A starý ti tam fungoval? V takovýchto případech je dobré uvést více info. jako je typ desky (jestli nemá náhodou i integrovanou)...zvukové karty atd. Dnes mívají zvuk.karty vlastní software který je potřeba nastavit.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Od tý doby ,co ho mám/PC/,sem tam mikrofon nikdy neměl..až teď...deska je PCChips M570...zvukovka vypadá,že je jen přišroubovaná :) ....zvukovka je CMI8330/C3D Audio Adapter ..OS Win 2000,mikrofon obyčejnej..novej...nastavení zvuku tady
- tamagoci
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
řekl bych že tam máš i integrovanou...někde v biosu v chipset features bude položka ...On board sound pro....když ji nebudeš používat tak ji dej na ...disabled...potom ti bude fungovat ta v PCI slotu.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Máš nějaký rozhozený ovladače, až ti zmizí ty otazníky tak by to mělo fungovat.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nový mikrofon nereaguje Vyřešeno
Tamagoci :Zkoušel sem jich více a nejsu si jistej,zda-li ten na kterej odkazuješ mezi nimi nebyl...ale stáhl sem si ho a v kombinaci s radama ostatních mikrofon funguje,takže díky
cicero :díky....tvůj příspěvek mě inspiroval k odinstalování položek se žlutými otazníky...mikrofon funguje
El Diablo :ano..měl si pravdu...po zmiznutí žlutých otazníků zbyl jen funkční mikrofon a reproduktory 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3603
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
03 lis 2024 09:06
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2754
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 13:50
-
-
- 2
- 2387
-
od Kminek