ATI Mobility HD 4650-ovladače?

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

pikaso.andreas
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

ATI Mobility HD 4650-ovladače?

Příspěvekod pikaso.andreas » 29 dub 2009 20:44

Nastal problém v mém pc. Je to notebook Acer Aspire 8730G. JE v něm GK Ati Mobility 4650 1GB. Seká se mi na tomto pc Counter Strike Source(min gk nároky i na max nároky), CoD 4 (malé rozlišení, bez AA, min detaily)(origo!!) a podobné lagy dělají i videa na youtube, video je komplet stažené a při přehrávání tuhne.. Našel jsem si Ati Catalyst 9.4, po instalaci zůstane ovladač jako VGA z Vist. Ati Catalyst se nespustí. Kde je zakopaný pes?? Když si přiřadím ručně ovladač, grafika se najde, ale hry se lagují. Jiné hry jsem zatím nezkoušel. Windows jsou to Vista Home Premium 32bit. Máte někdo nějakou radu???? A ještě jeden dotaz, kde najdu bios té grafiky, abych jí zákazl brát ram navíc z ram pc? NEchci aby si brala z operační paměti. Dííky AP
Rád se přiučím od zkušenějších... A učený z nebe nespadl :-D

Když mám čas, dělám geoboardy pro děti.

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: ATI Mobility HD 4650-ovladače?

Příspěvekod memphisto » 29 dub 2009 21:14

Zkus tohle a nebo tu někde byl návod na drivery s programem DH Mobility Modder. NET
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”