Ahoj, mám problém s počítačem. Mám půl roku starý notebook HP tx2140eg a již nějakou dobu pozoruji, že jeho výkon časem rapidně klesá. Když si přeinstaluju Visty a nainstaluju všechny ovladače a programy, vše je tak týden v naprostém pořádku, avšak po týdnu začne výkon rapidně klesat. Pozoruji to hlavně na náročnějších aplikacích jako photoshop cs4, nebo hrách jako Flight simulator X. Když mám čerstvý systém, spustím FSX cca na 80% grafických efektů bez problémů, vše je krásně hladké, plynulé, běží i na 25-30fps. Ale po týdnu je to prakticky nehratelné, aby se na to dalo vůbec dívat, musím stáhnout efekty i na 40% a i pak to jde maximálně na 5-7fps. Nehledě na ostatní aplikace jako výše zmíněný photoshop - po reinstalaci Win. se otevírá cca 2 sekundy a pracuje bez problémů, ale zhruba po tom týdnu mu trvá 10 sekund než se otevře a během práce je znát že je pomalý.
Jsem z toho na prášky, protože jsem zatím nikde na netu nenašla radu co s tím, ani zde na foru jsem se rady nedohledala. Jen od začátku roku jsem Visty přeinstalovala snad 10x, jen aby mi vše jelo naplno

Nepotřebné služby mám povypínané, nic zbytečného mi nestartuje. Když otevřu správce úloh, nic si výkon neubírá, kromě "Nečinných procesů systému", tam je stále 98-99% CPU.
Prosím poraďte

Děkuju
/Vítej na fóru PC-HELP.CZ. Příště si prosím založ nové téma a nepřidávej ho již k řešenému. Odděleno. memphisto
CPU - i7-2600K 3,7GHz / GPU - Nvidia Gainward GTX590 3GB / RAM - Kingston 8GB DDR3 2133MHz / HDD - OCZ Vertex 3 240GB / MB - Gigabyte GA-Z68X-UD7-B3 / CASE - CoolerMaster Dominator CM-690 II / COOLER - Zalman CNPS5X / Windows 8.1 Pro x64