Ati Radeon 3470 HD Hybrid X2

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Shoggot
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Ati Radeon 3470 HD Hybrid X2

Příspěvekod Shoggot » 10 kvě 2009 22:57

Koupil jsem si notebookAsus M51TR-AP024C s graf. kartou Ati Radeon HD 3470. Aspoň tak bylo uvedeno. Nicméně mě stresoval nízký výkon při hrách. Dal jsem si jako zkoušku Black and White 2 z roku 2005. Jaká hrůza! Hra je téměř nehratelná. Přišlo mi to divné, tak jsem šel na [url="http://www.systemrequirementslab.com/"]http://www.systemrequirementslab.com/[/url] a tam mi BaW2 hodilo zajímavý výsledek.
Obrázek

Příjde mi to jako naprostá pitomost. Ve správci zařízení jsem našel dvě grafická zařízení Ati Radeon HD 3470 a Ati Radeon 3200. Má tu být jakási funkce Crossfire, která má fungovat jako jakési SLi propojování karet a tím zvyšovat výkonnost. Myslím tedy, že to nějak souvisí s tím. Ati Catalyst Control Center mi ukazuje pouze
Obrázek

Nevíte někdo co s tím? Díky.

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Ati Radeon 3470 HD Hybrid X2

Příspěvekod memphisto » 10 kvě 2009 23:01

Tomuhle se říká Hybrid Crossfire. 3470 a 3200 jedou v crossfiru. Zkoušel jsi výkon ve hrách a nebo jen na tom netu? Tomu netu bych nevěřil,protože na téhle grafice rozjedeš i Fallout 3 a další nové hry
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Shoggot
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Shoggot » 10 kvě 2009 23:37

Fallout 3 rozjedu, sice mizerně celkem, ale rozjedu. Nicméně, to že mi skoro nejde ani Black and White 2 a že SRL mi hlásí tohle mi příjde strašně podivné. I stařičký Silent Storm se místy nehorázně seká.

Zaklínače na min. detaily na nízkém rozlišení = hratelné, ale strašné, moc a moc se seká.
Oblivion je na tom skoro stejně.

Skoro jakoby právě Crossfire nefungoval nebo já nevím.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod memphisto » 11 kvě 2009 00:18

Ty hry nemusí Crossfire "pobírat" obzvlášť tenhle hybrid, tak ho zkus v BIOSu zakázat a nech jen tu 3470
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”