Zdravím,
mám problém jako asi každý, kdo zde píše :-) Když spustím PC tak se mi na obrazovce zobrazí takové... čáry. Vše jde přečíst(lkdyž se spouští).Ale Když mi najíždí Windows a má najet přihlašovací obrazovka PC se o5 restartuje. A tak to jde furt dokola. Můžu ho spustit jen v nouzovém režimu. Prosím poraďte čím by to mohlo být (Pentium 2,80 GHz, 1GB DDR2, NVidia GeForce 6600GT, zákl.deska PSLD2 Deluxe...Tuším ASUS) nevím jestli vám konfigurace něco pomůže.ale snad. Zkoušel jsem i vyměnit monitory, ale je to furt stejné. Odviroval jsem systém, defragmentoval disk.Ale vše marné.Co s tím?
PROBLÉM SE SPUŠTĚNÍM PC
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: PROBLÉM SE SPUŠTĚNÍM PC
Mrkni na GK zda sedí pevně ve slotu a i ostatní kabely v PC. Nejspíše to je problém s GK. Neměnil jsi její ovladač? Co jsi dělal bez prostředně před touto závadou s PC? V nouzové režimu se mrkni do správce zařízení, zda není u GK ? nebo !.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Kabely i GK sedí pevně. Před závadou jsem pouze hrál a dělal web. Ale dělá to od té doby, co jsem šteloval zobrazení uprostřed hry. Vyzkouším ještě přeinstalovat ovladače pro GK. Ale asi to nepomůže. Co byste mi doporučovali za grafickou kartu k výše uvedené konfiguraci?
Ještě základní deska je ASUS P5LD2 deluxe
Napadlo mě, že bych tam zkusil vrazit tuhle:
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... K0BT0BVKTT
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... K0BT0BVKTT
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-