Zasekávání her

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Zorai
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Zasekávání her

Příspěvekod Zorai » 10 dub 2009 22:55

Ahoj, googluju abych našel odpověď na problém co mam a narazil jsem na tenhle topic a víceméně mam docela stejný problém, který je popisovaný v prvním příspěvku.

Některé hry jdou bez problému a jiné se neustále zasekávají stylem pár vteřin ok pár vteřin lag, ale v lagu je pouze hra nikoliv celé pc. Stejně tak u mě platí ono s restartem - ihned po restartu mi vše běží bez problému po takových 5-10 minut a pak to zase začne a stejně taky, že se to projevu tím, že hra nevim jakoby "běží"? ale nezobrazuje se.. třeba když něco píšu a pak odesílám enterem tak se pak vše najednou odešle po skončení lagu nebo v některých hrách zase hrozně popoběhnu dopředu jakoby aneb to s tím moto GP 08 :-X Jo a jen když už hledám spojitosti s prvním příspěvkem tak mam taky NFS undercover a stejně tak mi jde bez problému.

Co se týče PC sestavy, tak mam hlavně stejnou základní desku, RAM mam pouze 1GB, grafickou kartu používám integrovanou na základní desce, CPU AMD Athlon X2 5000+ a OS Win XP 32 bit

Reklama
Jawik
nováček
Stav:

Příspěvekod Jawik » 04 čer 2009 19:32

Ahoj, zdravim vsechny.
Mam uplne stejny problem jako dva predchozi kolegove . . . je az s podivem, ze mam stejny MB jako oni, prisli jste na to jak to resit? vse co jste radili v predchozich prispevcich jsem uz vyzkousel vcetne reinstalu woken (teda krome sundavani chladice a nanaseni pasty . . . na to nemam odvahu). Dekuju

Danator
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Danator » 06 čer 2009 18:16

Aktualizuj si drivery na grafiku pokud to nepomůže kompletní reinstall windowsu
AMD Athlon(tm) 64 processor 3000+
2048MB RAM
ATI Radeon X1650 series 512MB AGP
HDD 180 GB

Jawik
nováček
Stav:

Příspěvekod Jawik » 26 čer 2009 14:41

Neudelal nekdo nejaky pokrok v tomto problému? Prohlédl jsem hodně poraden a teto problém se zda byt pomerne casty . . . ale nikde jsem nenasel, ze by se vyresil . . .

Zpět na “Problémy s hardwarem”