Zakoupil jsem bluetooth : ISSCBTA s instalačním cd Bluesoleil 1.6.4
Ale při instalaci mi to neustále hlásí že ovladače nejsou podepsány a nepustí mě to dál v instalaci.
Zkoušel jsem ně jaké najít na netu ale bez úspěchu.
Jestli může někdo pomoci tak předem děkuji.
//změna názvu, "Problém s instalací" taky může znamenat, že ti doma teče voda ze zdi
Uz nekolik krat se mi stava ze pc nevidi Bluetooth v paneli nasroju neni ikona bluetooth a v nastaveni vubec neni videt prepinac vypnou-zapnout bluetooth ani v spravce neni videt pak kdyz sou aktualizace se objevi a za nejakou dobu zmizi...
Poslední příspěvek
A má ten tvoj PC vôbec bezdrôtový modul? Teda pre WiFi a BT? To, že sa ti to skúša nejako nájsť a nič z toho - tak ho tam nemáš. Prejdi si správcu zariadení, či máš tam vôbec to zariadenie (inak BT sa tam často objavuje ako samostatné zariadenie,...
Dobrý den
Mam prosbu pořídil jsem si notebook značky.
Lenovo V15 G4 IRU Business Black bez os když chci nainstalovat
windows 11 tak v instalačce nevidím disk co jsem hledal.
Tak v biosu by měla bet funkce Intel VMD vypnout jí ale já v Biosu nic...
Poslední příspěvek
Už zo zvyku by som najskôr aktualizoval bios,ak je novší.
Ahoj, rozhodl jsem se pro přesun mé pracovní náplně využít Macbook.
Avšak bych nechtěl s Macbookem tahat i kabel pro poslech hudby.
Rád bych využil bluetooth sluchátka. Hodně se mi líbí Airpody Max. Ale tolik peněz za to opravdu dávat nechci....
Poslední příspěvek
Sleduj obchod Odkarla.
Airpody Max mam za 2000 Kc i s originalni krabici, bylo jen nutne vymenit akumulator.
instaloval jsem do auta tento Bluetooth modul a používám Galaxy S10e s Android 12.
Bluetooth spojení se však chová zvláštně.
Telefon mám spárovaný a pokud přijdu do auta se zapnutým Bluetooth na telefonu a až pak otočím klíčkem a tím zapnu...
Ahojky, nevím co se poslední dobou děje s mým notebookem, ale dost často mi BSoduje. Podle minidumpů vieweru pořád odkazuje na Nvidiu, několikrát jsem ji přeinstalovala... Ať tam byla Windows 10 a nebo Windows 11 dělá to úplně samý problém....
Poslední příspěvek
Takže normálně budu moct hrát hry i když to bude zakázané ?
max tak na integrované grafice jestli nějakou má no :)