Jak mám zapojit front audio panel? Kam který káblík?* Vyřešeno
Jak mám zapojit front audio panel? Kam který káblík?* Vyřešeno
Dobré ráno, potřebuji poradit. Mám skříň mambo vc2000. Vepředu na pravém boku jsou zdířky pro sluchátka a microfon a ty bych potřeboval zprovoznit. Ve skříni jsem našel káble ale nevím kam je přesně do desky zapojit. Na jednom jsou kolíky GROUND, R-RET, R-OUT, L-OUT, L-RET a na druhém MIC-IN, MIC-POWER, GROUND. Deska je Asus M2N-E - nForce 570 Ultra. Kdyby někdo věděl jak na to tak prosím napište.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 14 lis 2009 11:15, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic neříkajícího „front audio panel“.
Důvod: Oprava nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nic neříkajícího „front audio panel“.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: front audio panel
Na MB jsou stejně označné piny, na které se připojí příslušné kabely. Pravděpodobně teď budou spojené jumpery, aby byly funkční zadní konektory. Funguje to tak, že z pinech R OUT a L OUT je signál, který je kabely vedený na audiojack na předku skříně. Jack je průchozí a rozpojovací, tj. pokud v něm není zapíchnutý protějšek, signál přes něj prochází, kabely R RET a L RET se vrací zpět na MB a na ní pokračuje k zadnímu konektoru. Pokud v předním panelu zapíchneš jack např. od slucháte, cesta se přeruší a přestanou hrát repráky, zapojené do zadního konektoru. Podobně je to s mikrofonem.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Zpět na “Problémy s hardwarem”