GeForce fx5500, problém s TV Vyřešeno
-
- Pohlaví:
GeForce fx5500, problém s TV Vyřešeno
Mám grafárnu GeForce FX5500 s TV výstupem. Nevíte někdo jak rozchodit obraz zároveň na monitoru i na TV? Já už jsem vyzkoušel všechno možný, ale pořád můžu volit jen mezi jedním zobrazením, buď na monitor nebo na TV.
Do te doby, doku jsem pouzival ovladace detonator, vse fungovalo jak se patri. Od nove rady ovladacu Forceware uz mi obraz bezi jen na tv (resp. mönitoru). Problem se vyresil odebranim hardware a naslednim nakopanim puvodnich ovladacu. Jen to ale prasecina, stare ovladace jsou uz na nic.
Podle meho kolegy za vse muze "neuvazene" vytahovani kabelu z TV vystupu. Rikal, ze pokud se to jednou rozjede (ale nerekl jak), musi se postupovat nasledovne:
Zapnout PC, najet system, zasunout kabel, naklonovat obrazovku.
Kabel ponechat, restartovat pocitac, vypnout pocitac. Vytahnout kabel. Dale se pak kabel pripojuje vyhradne pred startem pocitace.
Podle meho kolegy za vse muze "neuvazene" vytahovani kabelu z TV vystupu. Rikal, ze pokud se to jednou rozjede (ale nerekl jak), musi se postupovat nasledovne:
Zapnout PC, najet system, zasunout kabel, naklonovat obrazovku.
Kabel ponechat, restartovat pocitac, vypnout pocitac. Vytahnout kabel. Dale se pak kabel pripojuje vyhradne pred startem pocitace.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3979
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06