Příspěvekod liborek » 27 led 2010 21:43
Tak u mě před hodinou zazvonila sousedka

a prý nemůže spustit počítač.Přítelkyně mě propustila šel jsem se podívat.Počítač byl zaseklý na boot menu a nešlo nijak hýbat možnostmi,tedy ani spustit nouzový režim.Po restartu se zase počítač dostal na tu samou obrazovku.Změnil jsem nabootování na CD a hodil tam XP.Naskočila instalace chvilku se zdálo,že se rozjede/jen pár základních operací,ani nenaskočily možnosti/ pak to ovšem restartovalo a při dalším pokusu skočila modrá obrazovka.Opět jsem přehodil boot na harddisk .Počítač najel na už zmíněnou obrazovku tentokrát už šlo zvolit možnosti.Ovšem když jsem dal zvolit Nouzový režim opět restart a zpátky do boot menu a tak pořád dokola.Jen navíc na pár vteřin při odentrování nouzového režimu dole něco začalo najíždět...něco s partition.Od toho bych hádal,že je kaput harddisk,než to tam začalo najíždět tak jsem myslel,že grafika.Mohla by to způsobit i ta grafika?Kdybych měl více času tak bych se ani neptal,mám doma jak grafiky ,tak disky.Jenže jedu na dovolenou a už nemám čas si s tím jejím compem hrát a ona ho potřebuje.Je to stará vykopávka tak jsem jí řekl,ať to vyhodí celý a koupí nový.Ovšem čerstvě rozvedená

nějak nemá prachy.Tak kdyby to byla grafika tak by počkala až přijedu a já bych jí tam dal nějakou starší co mám.Ovšem v případě vadnýho hardu by to už fakt nemělo cenu .Nová instalace ,nový Winy....Tak to by nemusela čekat a holt by koupila nový.Sem se nějak rozepsal

Prostě jestli někdo tuší na 51%,že je to disk tak už jí zrovna řeknu ať to vyhodí;;;;
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.