Zdravím, mám problém se svým PC, najednou když běžel, zhasnul monitor a na restart řádně počítač nereagoval. Po opětovném spuštění se monitor už nerozsvítil. Prostě jako by ani nebyl do ničeho zapojený. Zkoušel jsem i s jiným monitorem to samé.
Je možné že zhořela grafika nebo to bude spíše celá základovka?
Jinak mám základovku ASUS P5PL2, Grafická karta MSI RX800, zdroj ATX-450 JSP.
Předem děkuji za jakoukoliv radu.
Černá obrazovka
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Černá obrazovka
Abysme potvrdili, že skutečně mohla odejít jenom grafika, tak jí vem a vyzkoušej v jinym počítači.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Bohužel druhý počítač co mám k dispozici nemá kmpatibilní grafickou kartu (konektory jsou jiné) takže jsem to bohžel vyzkoušet nemohl
Pokusím se tedy grafickou kartu ozkoušet jinde, tak večer budu vědět víc.
Jakou by jsi doporučoval případně grafickou kartu na mou základovku ( http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34566 ) jako případnou náhradu?

Pokusím se tedy grafickou kartu ozkoušet jinde, tak večer budu vědět víc.
Jakou by jsi doporučoval případně grafickou kartu na mou základovku ( http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34566 ) jako případnou náhradu?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Aby to tak nějak odpovídalo musíš npasta zbytek sestavy a cenový limit
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Sestava je výše zmíněná základovka ASUS P5PL2, Zdroj" ATX-450 JSP (http://www.edservis.eu/eurocase-atx-450 ... n/d-70556/), procesor: intel pentium 4, 1Gb RAM, monitor: HP LP1965.
Cenová relace? Tak nějak nemám tušení, ale rozhodně to nemusí být úplně to nejdražší.
K problému: tak jsem zkoušel grafickou kartu a opravdu to vypadá že je špatná, teď se snažím sehnat na vyzkoušení grafickou kartu do mého počítače a tak vyzkouším zda je vadná jen grafická karta. Po testu sem napíši výsledek.
Cenová relace? Tak nějak nemám tušení, ale rozhodně to nemusí být úplně to nejdražší.
K problému: tak jsem zkoušel grafickou kartu a opravdu to vypadá že je špatná, teď se snažím sehnat na vyzkoušení grafickou kartu do mého počítače a tak vyzkouším zda je vadná jen grafická karta. Po testu sem napíši výsledek.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
viewtopic.php?f=44&t=52198
Návod jak odzkoušet, zda PC funguje jsem popsal dole. Pokud nenaběhne vůbec (jen se točí ventilátory), může jít o desku, CPU nebo zdroj a pak je třeba to ozkoušet jinde.
Návod jak odzkoušet, zda PC funguje jsem popsal dole. Pokud nenaběhne vůbec (jen se točí ventilátory), může jít o desku, CPU nebo zdroj a pak je třeba to ozkoušet jinde.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Tak jsem to vyzkoušel, a skutenčně je to jen grafická karta všechno ostatní běží v pořádku.
Teď stojím před problémem jakou sehnat novou grafickou kartu.
Tedy jestli by mi někdo mohl poradiť jakou novou grafickou kartu k výše zmíněné sestavě byl bych vělice vděčný.
Jinak díky i za dosavadní pomoc.

Teď stojím před problémem jakou sehnat novou grafickou kartu.
Tedy jestli by mi někdo mohl poradiť jakou novou grafickou kartu k výše zmíněné sestavě byl bych vělice vděčný.
Jinak díky i za dosavadní pomoc.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
ATi 5670 - na tvůj PC je možná i trochu předymenzovaná, ale až bys upgradoval sestavu tak se grafikou nemusíš zajímat.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Díky za info, v brzské budoucnosti počítám s upragem své sestavy přeci jen momentální výkon už někde přestává stačit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Při nahrávání záznamu O2TV je černá obrazovka
od atari » 05 lis 2024 21:27 » v Internet a internetové prohlížeče - 8
- 6005
-
od atari