Problémy s monitorem při některých hrách
Problémy s monitorem při některých hrách
Zdravím můj problém : Zapnu hru hraju hodinku dvě někdy déle a najednou se jakoby vypne monitor (jako když vypnu PC kontrolka ze zelené na oranžovou) a komp pořád jede a slyším i zvuk toto mi dělá občas a jen u jedné hry vím, že to dělá na sto % a to je COD2 vůbec nevím co stím předem díky za odpovědi
- radek16
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problémy s monitorem při některých hrách
jake je rozliseni tveho monitoru a nehrajes nahodou na vyssim rozliseni nebo na obnovovaci frekvenci
VAROVÁNÍ: Kouření během včelaření snižuje riziko pobodání včelami!
VAROVÁNÍ: Kouření pomáhá hubnout a snižuje tak riziko chorob způsobených nadváhou!
VAROVÁNÍ: Kouření během těhotenství snižuje porodní váhu Vašeho dítěte a usnadňuje tak porod!
VAROVÁNÍ: Kouření pomáhá hubnout a snižuje tak riziko chorob způsobených nadváhou!
VAROVÁNÍ: Kouření během těhotenství snižuje porodní váhu Vašeho dítěte a usnadňuje tak porod!
1280x1024 je asi nej a to taky pri hrach pouzivam a hraju na obnovovaci frekvenci 60Hz max 75Hz
- radek16
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
takze rozliseni tveho monitoru je 1280x1024 a mas obnovovaci 60Hz a na vetsi nehrajes ok.
a nebude to jeste kablem jestli je dobre zastrceny,skus snim pohybat a nebo jestli do nej nedrknes omylem na to byvaj nektere monitory haklivejsi a kdyz ti to pri cod2 vypne tak skus pohybat z kablem co jde od monitoru a zkus tu pripojku dotlacit dela mi to taky jak dam do monitoru ranu nebo jak snim zatrepu vzdycky chytnu pripojku a dotlacim
a nebude to jeste kablem jestli je dobre zastrceny,skus snim pohybat a nebo jestli do nej nedrknes omylem na to byvaj nektere monitory haklivejsi a kdyz ti to pri cod2 vypne tak skus pohybat z kablem co jde od monitoru a zkus tu pripojku dotlacit dela mi to taky jak dam do monitoru ranu nebo jak snim zatrepu vzdycky chytnu pripojku a dotlacim
VAROVÁNÍ: Kouření během včelaření snižuje riziko pobodání včelami!
Dělá to jenom u Call Of Duty 2 ?
zkusim to no uvidim :)... Nn dneska mi to udelalo u Bioshocku tak sem to restartnul a pak hral vesele dal az do ted .. Ale u cod2 porad muzu hrat hodku nebo dil a pak nahle prd a koncim a musim restart
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pomoc při výběru některých komponentů - nový PC 50-70 tisíc Příloha(y)
od Overlord » 12 bře 2025 01:26 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 6221
-
od Overlord
Zobrazit poslední příspěvek
14 bře 2025 11:54
-
-
- 5
- 4210
-
od Noski