čau
po reinstalaci OS potřebuju nainstalovat ovladač pro výše zmíněnou síťovou kartu ale bohužel stránky výrobce sou nedostupný a strejda google nic jinýho než stránky výrobce a pár e-shopů nenašel.
pls kde jinde by se ten ovladač dal najít? (pro Win7 32bit)
předem dík
Ovladač pro Airlive 2000pci Vyřešeno
Ovladač pro Airlive 2000pci
Naposledy upravil(a) ponik dne 18 dub 2010 18:28, celkem upraveno 1 x.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ovladač pro Airlive 2000pci
32 nebo 64bit?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ovladač pro Airlive 2000pci Vyřešeno
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Re: Ovladač pro Airlive 2000pci
ten ovladač co si sem hodil se eště teď stahuje (rychlosti +-8kbps) ale i tak dik za snahu.
zatímco sem cekal až se stahne se mi podařilo vygooglit todle je to ten samej driver akorat asi starší verze
zatímco sem cekal až se stahne se mi podařilo vygooglit todle je to ten samej driver akorat asi starší verze
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bezdrátový ovladač mi nejde spárovat přes Bluetooth
od maschke0 » 11 srp 2024 21:12 » v Taktování a další úpravy PC - 14
- 10324
-
od maschke0