Kompatibilita externího hdd Toshiba Vyřešeno
Kompatibilita externího hdd Toshiba Vyřešeno
Dobrý den koupil jsem jsi externí hdd 320GB od Toshibi kdyš jsem si ho koupil zapojil do PC a slo to bez problemově potom sem to na formatoval to co tam bylo neco od Toshibi potom jsem to vzal ke kámošovi ten má notebook a taky to šlo normálně ale potom sem to připojil na svuj PC a začalo to blbnout nechtělo jse to načís porat tam píše že to chce naformatovat ale někdy se to chití a de to normalně akorat to vtom občas praská kdyš se zapne a někdy praská to vtom pořát a na jednom PC to neukáže vůbec nic jako by to v tom PC vůbec nebylo napojeno (neni ktomu náka kompatibylita ??? ) děkuju moc
Windows 11 PRO 64bit, Základní deska: Asus Strix B550-F Gaming, CPU: AMD Ryzen 5 5600, Grafická karta: ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3060 Ti O8G GDDR6X, Ram: Kingston FURY 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16, Disk: Kingston KC3000 NVMe 1TB, Chladič: Endorfy Fera 5, Zdroj: MSI MPG A650GF
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Kompatibilita externího hdd Toshiba
Možná nedostatečné napájení. Čatý problém 2,5" disků bez externího zdroje. Řešením je buď Y kabel USB nebo aktivní USB hub
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Re: Kompatibilita externího hdd Toshiba
Ja bych rekl že bude poškozenej nák :-) tet jsem spustil GTA San andreas a padáto ze je tam chyba a kdyš to nainstaluju normalně d opevnýho disku tak to de bes problemově Ale moc díky za rady na PC-help ste borci :-) Jestli hrajete GTA san andreas po netu pot te na muj server 94.229.35.249:7780
Windows 11 PRO 64bit, Základní deska: Asus Strix B550-F Gaming, CPU: AMD Ryzen 5 5600, Grafická karta: ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3060 Ti O8G GDDR6X, Ram: Kingston FURY 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16, Disk: Kingston KC3000 NVMe 1TB, Chladič: Endorfy Fera 5, Zdroj: MSI MPG A650GF
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 5828
-
od Jirka88
Zobrazit poslední příspěvek
26 úno 2025 19:14
-
-
PSU kompatibilita s novou základní deskou Příloha(y)
od Viktor737 » 26 zář 2024 17:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 17
- 4917
-
od Viktor737
Zobrazit poslední příspěvek
29 zář 2024 15:04
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”