Po přeinstalaci Windows nesvítí a nefunguje síťová karta.* Vyřešeno
- Marty Marx
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Po přeinstalaci Windows nesvítí a nefunguje síťová karta.*
Zdravim, dnes jsem přeinstaloval win... XP SP3, a od té doby se nemůžu připojit na net .... síťovka vůbec nesvítí ... dycky tam svítilo takovézelené světýlko.... síťovku mám na zakladce GA-MA770-DS3... udělal sem něco špatně nebo se to mohlo jen tak pokazit ?.....dík
Naposledy upravil(a) Myloš dne 06 črc 2010 23:21, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „problém se síťovkou..:o ))“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat? Konečně ten přirtoublý smajlík sis mohl nechat od cesty – v nadpise o ničem nevypovíd
Důvod: Oprava nadpisu „problém se síťovkou..:o ))“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat? Konečně ten přirtoublý smajlík sis mohl nechat od cesty – v nadpise o ničem nevypovíd
Re: Po přeinstalaci Windows nesvítí a nefunguje síťová karta
Je karta vidět ve správci zařízení, nebo je místo ní žlutý otazník? Ovladače k síťové kartě jsi instaloval?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Marty Marx
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
mno právě sem na dovolené a vzal jsem si jen win kdyby náhodou .... programem CPU-Z jsem si zjisti typ zakladky a snažil se nají ovladače ... zvuk se mi rozjel ... vče ostatní jede normál jenom internet nic ... na starém počítači mi svítí síťovka hned po připojení kabelu i bez ovladačů .... jestli bys mi třeba pomohl najít nějaký ovladač tak bych byl vděčný ... moc se v tom nevyznám ...dík
Re: Po přeinstalaci Windows nesvítí a nefunguje síťová karta Vyřešeno
A nestačilo by zeptat se strejdy Gůůgla?
Na dotaz GA-MA770-DS3 lan drivers hned první odkaz vede na stránku http://www.gigabyte.cz/products/mb/driv ... s3_10.html
a tam v textu:
Na dotaz GA-MA770-DS3 lan drivers hned první odkaz vede na stránku http://www.gigabyte.cz/products/mb/driv ... s3_10.html
a tam v textu:
máš příslušný ovladač.Realtek Realtek PCIe LAN Driver
Ke stažení:
Europe(Russia): ftp / http · Europe · America · Asia · Asia(China)
Windows® XP 32bit, Windows® XP 64bit
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Marty Marx
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mockrát díky .... už to jede .. dokonce sem z té stránky stahoval všechny ostatní ovladače akorát jsem netrefil ten LAN..
))) dik

Rádo se stalo
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7868
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30
-
- 2
- 5568
-
od HelFix
14 říj 2024 21:13
-
- 8
- 11576
-
od petr22
08 kvě 2025 04:45
-
- 7
- 3558
-
od martanius
17 led 2025 02:29
-
-
T490s nefunguje trackpoint UPDATE Příloha(y)
od Sadelník1234 » 17 led 2025 21:49 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3219
-
od kecalek
20 led 2025 16:00
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”