Mám základní desku Pegatron IPM5X-GS s integrovanou síťovou kartou Intel 82578. Vždy po naběhnutí Windows 7 karta nefunguje. Musím ji manuálně zakázat a hned jí povolím a síť hnedka běží. Po restartu karta funguje, ale jakmile vypnu PC karta zase nefunguje.
Dík za radu
Síťová karta funguje vždy až poté, co ji zakážu a povolím.*
Síťová karta funguje vždy až poté, co ji zakážu a povolím.*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 20 zář 2010 19:57, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Síťová karta Intel 82578“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Typ karty není popis problému. Popis problému je popis problému.
Důvod: Oprava nadpisu „Síťová karta Intel 82578“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Typ karty není popis problému. Popis problému je popis problému.
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Síťová karta Intel 82578
Vítej na PC-HELP
Zkoušel jsi nainstalovat ovladače ze stránek výrobce? Zkus ovladače jak na síťovku tak na chipset...
Zkoušel jsi nainstalovat ovladače ze stránek výrobce? Zkus ovladače jak na síťovku tak na chipset...
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
Stránky Pegatronu s ovladačema jsem nenašel
Zdravím,
mám stejný problém. Pomohl mi reinstal windows (uktualizace ovladačů nepomohla), ale po čase se tento problém vrátil. Nevím zda je to možné, ale osobně mám tip na program teamspeak, který mi v pc s instalací windows 7 dělá šílenou paseku.
mám stejný problém. Pomohl mi reinstal windows (uktualizace ovladačů nepomohla), ale po čase se tento problém vrátil. Nevím zda je to možné, ale osobně mám tip na program teamspeak, který mi v pc s instalací windows 7 dělá šílenou paseku.
-
- Pohlaví:
meli hledej na stránkách Intelu. http://downloadcenter.intel.com/Detail_ ... 3&lang=eng
grimmer - teamspeak jsem neinstaloval. Dík
Blue Spirit - ovladače mám nainstalované přímo z intelu. Dík
Přišel jsem na další věc. Při startu, když skočím do BIOSu, odejdu z něj přes uložit změny, tak síťovka normálně naběhne.
Blue Spirit - ovladače mám nainstalované přímo z intelu. Dík
Přišel jsem na další věc. Při startu, když skočím do BIOSu, odejdu z něj přes uložit změny, tak síťovka normálně naběhne.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jestli se ti tam vejde síťová karta, tak bych ji tam dal a tu integrovanou zakázal.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Re: Síťová karta funguje vždy až poté, co ji zakážu a povolí
Použijte ovladače přiložené na CD k desce. S těmi funguje síťová karta bezproblémově. S novými ovladači od Intelu ne.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4262
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 07:11