Dobrý den, právě jsem nainstalovala windows xp... normálně by mi mělo jet zvuk, ale tentokrát mi vůbec nejede... pak jsem našla, že mi tam chybí multimediální zvukový adapter (je žlutý a je v otazníku)... teď vůbec nevim co mám dělat... Hledala sem po internetu a taky jsem kvůli tomu stahovala CPU-Z. A teď nevím co dál...
Děkuji za odpověď, předem :)
Multimediální zvukový adaptér
-
- Pohlaví:
Re: Multimediální zvukový adaptér
Vítej na PC-Help!
Co máš za zvukovku ?
Start - Spustit - /tam napiš dxdiag/ Enter. Na záložce Zvuk najdeš typ zvukovky.
Edit. Uživatelský panel - Profil - uprav si tam pohlaví.
Co máš za zvukovku ?
Start - Spustit - /tam napiš dxdiag/ Enter. Na záložce Zvuk najdeš typ zvukovky.
Edit. Uživatelský panel - Profil - uprav si tam pohlaví.

Už jsem tam napsala. Ale tam to vůbec nemám nic napsaný..
-
- Pohlaví:
Nerozumím. Ty u toho Zvuk-Název neáš vůbec nic napsáno?
-
- Pohlaví:
Ten počítač dříve fgungoval, anebo je nový, či jak k tomu došlo že nejde zvuk?
Koukni ještě: Ovládací panely-Zvuk-Zvuky a zvuková zařízení, tam také nic není ?
Koukni ještě: Ovládací panely-Zvuk-Zvuky a zvuková zařízení, tam také nic není ?
no.. Ten počítač je po opravě.. (předtím to moc dobře nejelo, takže jsem to trochu něco opravila, apk jsem nainstalovala nový windows xp)
A ani na zvukové zařízení není.. :/
A ani na zvukové zařízení není.. :/
-
- Pohlaví:
Proč a co bylo opravováno? Žeby nepovedená oprava? Možná je zvukovka zakázaná v Biosu - k tomu ale později.
Koukni do Správce zařízení a na tu položku u které je ten žlutý ? klikni pravou myší a dej Vyhledat změny hardware. Napiš co to píše.
Koukni do Správce zařízení a na tu položku u které je ten žlutý ? klikni pravou myší a dej Vyhledat změny hardware. Napiš co to píše.
Mě to nějak nejde... "Probíhá hledání Plug and Play" a pak už nic.. :/
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Po instalaci WIN je potřeba ještě doinstalovat ovladače k základní desce z CD (DVD) které výrobce přikládá k základní desce.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
No.. Já nemám bohužel CD, jinak bych to udělala..
-
- Pohlaví:
No vidíš na to jsme zapoměli a Karlos na to káp.
Moment, napíšu jak to zjistíš, teď mám hovor.:-)
Stáhni Speccy //bude se hodit i později//, nainstaluj a nastav slovenštinu. Tam najdeš typ základní desky, tak to sem napiš a najdeme ovladače.

Stáhni Speccy //bude se hodit i později//, nainstaluj a nastav slovenštinu. Tam najdeš typ základní desky, tak to sem napiš a najdeme ovladače.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2316
-
od p3v4x
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 22:54