Nefunkční USB
Nefunkční USB
Zdravím, mám takový problém .. Z ničeho nic mi přestaly fungovat všechny USB porty. Může mi s tím někdo pomoci ? mám ntb acer aspire 6920g. Děkji za odpověď
Re: Nefunkční USB
Dělal jsi něco zvláštního před tím, než to přestalo fungovat?
vůbec nic - jen vypnul noťas a po zapnutí už to nešlo
Zkus se mrknout do správce zařízení, jestli tam nejsou nějaké otazníky, vykřičníky, ... ? Případně odeber ovladač USB a nech ho nainstalovat znovu.
to jsem zkoušel a nepomohlo .. zdá se mi že do usb nejde proud vůbec, pač nesvítí myš
Restart jsi už zkoušel? Nedávno mi poprvé takhle zblbnul modemrouter, po restartu OK.
také zkoušel .. i vyndat baterku, nechat ho odpočinout, ale nic nezabralo ..tak nevím co s tím ...
No nevím, vypadá to i na servis ... nebo ještě zkontrolovat na viry, ale to se mi moc nezdá ...
no četl jsem, že se při uspání notebooku se může stát, že se něco zasekne někde v registrech a pak se již nezapnou ..ale nevím jak toto opravita ani jestli je toto ta závada .. chjo
Pak by mohla pomoci záloha registrů, která se myslím dělá automaticky. Zkus propátrat nápovědu Win nebo Net, protože jsem ještě nic takového dělat nemusel. Možná bude stačit i bod obnovy systému.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus se mrknout do BIOSu zda se nedají vypnout/zapnout.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
no v biosu bohužel takovéto nastavení nemám ...... obnovu jsem také zkoušel .... jedině zkusim stáhnout ještě live cd linuxu a pokud půjdou v něm, tak je chyba ve win, když ne tak HW
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 28621
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
22 led 2025 21:47