Můj problém začal u přeinstalování OS počítače z Windows XP SP3 32bit na Windows 7 ultimate 64bit. Po "úspěšném" přeinstalování PC jsem přehodil opět bootovaní na původní nastavení (1.HDD). Když jsem dal restartovat počítač, tak mi naběhla chybová hláška "BOOTMGR is missing". Pokud jsem měl DVD s Windowsem v mechanice a v BIOSu nastavenou CD-ROM na 1 místě, tak mi OS normálně naběhl. Četl jsem na různých fórach, že se do jednotky C: nezkopíroval soubor bootmgr a kvůli tomu to nechce načíst, ale ani po nakopírovaní bootmgr do C: problém nezmizel, zkoušel jsem všechny možnosti jak to spravit (kopírovaní tohoto souboru přes příkazový řádek, oprava HDD přes SYSTEM RECOVERY-žádnou chybu mi to nenašlo a mnoho dalších). Nakonec jsem našel, že chyba může být v tom, že mám 2 HDD a kvůli tomu se soubor BOOTMGR nakopíroval na nesprávný oddíl na disku (nechápu proč). Když jsem vyzkoušel všechno možné, co by mi mělo pomoct vyřešit tento problém a nic nepomáhalo, tak jsem se rozhodl manuálně odpojit jeden HDD (ten vedlejší a radili to i na tom fóru) a to se mi stalo osudným..., odpojil jsem počítač ze sítě, HDD jsem odpojil od zdroje a od základní desky a pak jsem opět počítač připojil do sítě (už jenom s jedním HDD). Po zapnutí počítače mi nenaběhl monitor a speaker přerušovaně pískal. Divil jsem se tomu, protože jsem dával obvzlášť pozor na co šahám a na 100% jsem odpojil jenom HDD, všechno jsem zkontroloval jestli je správně zapojeno a bylo to tak jak to má být. Jelikož jsem nevěděl v čem je problém, tak jsem zapojil HDD přesně tak jak byl, ale problém pořád zůstava a už opravdu nevím co stím

Prosím o radu