Zčernání obrazu Vyřešeno
Zčernání obrazu
Cau, pri spusteni videa v prohlizeci google chrome mi zcerna obrazovka. Monitor zustava zapnuty signal z karty taky jde jen je cerno, jakmile dohraje video opet obraz naskoci. Sem tam pri prubehu videa obraz problikne. V ostatnich prohlizecich to nedela. Hry taky ok. Sledovani HD filmu ve vlc ok. Stream tv ok.... OS W7 64bit, GPU ati 4850 oc powercolor, CPU adm phenom 9750 4core,MB gygabite MA 790 fx-ds5. Vsechen SW je aktualizovany. Tento problem nastava tak 2x do mesice a komp me takhle sere max 2 dny pak je zase vse v poradku...... Nevite co s tim je? Dik
Re: Zčernání obrazu
Mám dojem, že k prohlížení videa používá Google Chrome aplikaci SilverLight. Zkus stáhnout poslední verzi ze stránek Microsoftu - je to zdarma.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
V tom to asi nebude, mam vse aktualni.... zkousel jsem i uninstal a znova nainstalit ale zadna zmena
No, uz to zacina cernat porad i pri prohlizeni stranek bez videi.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A jen v Chrome?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Pohlaví:
Oyer píše:No, uz to zacina cernat porad i pri prohlizeni stranek bez videi.
Co ti vlastně černá, video, celý monitor ?
Zkus to napsat podrobněji!
Nejlépe kopii obrazovky.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
jo, zatim to dela jen v chrome. Pri pusteni videa nebo ted uz i obrazku zcerna komplet cela obrazovka, jakobych vypnul monitor. nesviti podsviceni obrazovky proste komplet tma. ale monitor zustava zapnuty, nenaskakuje ani odpojeni kabelu nebo zmena analogu nebo digi...jen tma. nevim jak vic to popsat.....
kdyz udelam prtscr tak se mi vyfoti obrazovka jakoby se nic nedelo
Chrome je 2. nejrychlejší, ale jinak skoro nic pořádně neumí ... jakou máš verzi?
-
- Pohlaví:
Podivné!
Přejdi do sekce HijackThis a požádej o kontrolu logu..
Přejdi do sekce HijackThis a požádej o kontrolu logu..
verzi mam posledni, zkusim jacka
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3181
-
od pcmaker