dobrý den,
mám problém s monitorem Philips 170s opakovaně se mi zobrazuje attention okno ODS MAIN CONTROLS UNLOCKED nebo OKNO MENU a to zničeho nic.Zkoušel jsem restart monitor a PC ale nemá žádný vliv. zkoušel jsem to s philips.cz ale neodpověděli,Prosím o radu.
Předem děkuji Michal
Monitor pravidelně hlásí „ODS MAIN CONTROLS UNLOCKED“.*
Monitor pravidelně hlásí „ODS MAIN CONTROLS UNLOCKED“.*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 06 lis 2010 10:14, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „problem s monitorem“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Důvod: Oprava nadpisu „problem s monitorem“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Monitor pravidelně hlásí „ODS MAIN CONTROLS UNLOCKED“.*
IMHO spíš OSD... Mrkni jestli ti nevisí nějaké tlačítko, nebo do něj něčím nechtě nešťoucháš, např klávesnicí atp.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Když se ti to zobrazí příště, zkus stisknout a přidržet tlačítko hlavního menu na monitoru po dobu kolem 15 sekund, až ti zmizne nabídka. Pak vypni monitor a asi po 10 sekundách ho opět zapni. Teoreticky by ti už nemělo dojít k tomuto problému.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
1.díki za rady
2. zkoušel jsem Vaše doporučení,ale zatím bez výsledku,nemáte někdo další nápady?
2. zkoušel jsem Vaše doporučení,ale zatím bez výsledku,nemáte někdo další nápady?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 10877
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41