Ahoj,
chtěl bych požádat o radu jestli se někdo nesetkal s podobným problémem. Nanstaloval jsem nové windows xp + všechny drivers co sjem dostal k desce ASUS M2N4-SLI a grafice. Všechno jede jak má až na zvuk, který ne ne se rozjet. Ve správci hardwaru mi zůstal pouze jeden otazník a to s názvem "multimedialni adapter", může to bý důvod proč nejede zvuk? Pokud ano, nevíte kde mám k němu vzít drivers?Všechny co byly na oficiální stránce asus jsem stáhnul a vyzkoušel přeinstalovat, ale stále bez úspěchu. Děkuji za pomoc a rady.
Základní deska ASUS M2N4-SLI nejede zvuk
-
- Pohlaví:
Re: Základní deska ASUS M2N4-SLI nejede zvuk
Na tom CD co jsi dostal k desce by měly být i ovladače zvuku - může /nemusí/ se to jmenovat třeba Realtek.
Na stránkách Asus musíš hledat Audio pro tvoji desku a systém. Jsou tam 2 ovladače.
Na stránkách Asus musíš hledat Audio pro tvoji desku a systém. Jsou tam 2 ovladače.
No mám windows xp 32bit, stáhnul jsem tu první verzi, zkusil přeinstalovat a stále nic, zmíněný otazník je tam stále a zvuk pořád nejede:-/
To je divny, fungujou ti reproduktory ?? nebo pripadne reklamace v ochode kde si to koupil...
Právěže funguje úplně všechno sluchátka, reproduktory. Zkoušel jsem to dávat jak do předního tak zadního vstupu. Jenomže je divný, že ten počítač byl šíleně zavirovanej, tak jsem si řekl, že než to odvirovávat, tak to radči nahradím novým systém, ale v té době ještě repro normálě jelo. Ve správci HW je všechno v pořádku, stlumený to taky 100% nemám a jinou zvukovku taky ne. Co se s tím mohlo stát:-/
tak to nemam tuseni sry
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 29
- 4871
-
od Sirkosta
Zobrazit poslední příspěvek
23 kvě 2025 11:04
-
- 3
- 2914
-
od pcmaker
11 pro 2024 07:59
-
-
Základní deska k AMD 7 9800X3D
od viktorsavo » 06 led 2025 13:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 6
- 1991
-
od viktorsavo
08 led 2025 15:47
-
-
-
[RADA] Základní deska k AMD Ryzen 5 5600
od CyberCodeDroid » 07 pro 2024 17:41 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 11
- 2841
-
od CyberCodeDroid
08 pro 2024 10:26
-
-
-
Test základní desky Asus Prime B650M-K
od KingGustavo » 30 čer 2024 18:48 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 4069
-