Po startu notebooku nenajede systém
Po startu notebooku nenajede systém
Můžete mi někdo prosím pomoct... Když zapnu NB, nejsou žádné ikony, lišta se startem taky chybí, nefunguje ani ctrl-alt-del. Nic nejde, co s tím? 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Po startu notebooku nenajede systém
Vítej na fóru PC-HELP.CZ
Dobrý nick
Jaký je to notebook a co za systém?
Dobrý nick

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
:-) acer aspire 3690 a xp... je mamky, přivezla jsem si ho domu, ale nevím si s tím rady. Nevím jestli to není třeba zavirované? Je tam avast....tvrdí, že nic neotevírala, ale nefunguje vůbec nic 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus popsat co se děje po stisknutí tlačítka na spuštění notebooku, pokud nějak notebook reaguje.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Případně zkus, jestli ti funguje nouzový režim.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
manuál jsem si četla... doma i v práci taky pracuji na NB, ale s tímhle jsem se ještě nesetkala.Zkoušela jsem tu hledat jestli někdo neměl někdy podobný problém, snažila se to vyřešit sama, ale takhle zdatná nejsem, proto jsem požádala o pomoc tady.... když ho zapnu, vůbec se nepřihlašuje do systému, najede mi jen tapeta, žádná ikona, žádná lišta, někdy nereaguje ani myš. Hned po zapnutí jsem zkoušela mačkat F2, další pokus F8,vyndat baterku na chvíli (přečetla jsem si tyhle rady na internetu) ale nic se neděje. Nedostanu se ani do správce úloh,nemůžu nějak obnovit, už jsem zoufalá ....
vypínám natvrdo, protože nemám ani start a ctrl-alt-del taky nejde....

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Když zapínáš PC a mačkáš F8, tak ti nenaběhne možnost spustit PC v nouzovém režimu?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
teď si připadám jako blbec,protože se mi to přes tu F8 podařilo dostat do nouzového režimu, ale předtím to vážně nešlo :-) zkouším obnovení systému z datumu ze čtvrtka, protože od pátku to nejde, tak snad to je dobře. Zjistím teď nějak co a proč se to stalo?
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
V těch bodech obnovení obvykle jsou popsány body podle instalací softwaru, takže jestli v pátek něco instalovala, tak se udělá bod obnovení, koukni se, jestli tam náhodou není.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
tak po obnovení stejný, žádný ikony... byl tam bod obnovení právě ze čtvrka,tak jsem na to klikla a spustila.zkusím to znovu .... jen můžu se ptát? je tu po mačkání F8 stav nouze (to jsem zmáčkla já) stav nouze s prací v síti a stav nouze se systémem MS-dos. Který z těch tří prosím?
-
- Pohlaví:
Stav nouze.
A vyber podstatne starsi datum, treba mesic zpet.
Jesltize z tu dobu byl instalovaney nejaky program - smaze se, v PC po Obnove nebude, ale zadne data (fotky, dokumenty se timti neztrati), takz eo nic nejde > co instalovalas zdarma, stahnes znova, a jeslti placeny program mas CD.
VYbrat posledni (nejnovejsi) bod obnovy neni zrovne idelani, kdyz de fakto nevis co mamka delala a sama ti toho taky moc nerekne.
A k tom, ze pouziva anti-vir, ...to vubec nic neznamena. PC je napadan i jinymy zmetky nez jen tomu, cemu lide obecne zikaji ''vir'', takze to neni smerodatne. PC muze mit jen problem s koliz nejakeho onstalovaneho programu, a nebo etsi problem, i kdyby mamka vedela, ze ''nikde na nic neklikla / nic nic podezreleho nestahla, nebo neinstalovala''.
A vyber podstatne starsi datum, treba mesic zpet.
Jesltize z tu dobu byl instalovaney nejaky program - smaze se, v PC po Obnove nebude, ale zadne data (fotky, dokumenty se timti neztrati), takz eo nic nejde > co instalovalas zdarma, stahnes znova, a jeslti placeny program mas CD.
VYbrat posledni (nejnovejsi) bod obnovy neni zrovne idelani, kdyz de fakto nevis co mamka delala a sama ti toho taky moc nerekne.
A k tom, ze pouziva anti-vir, ...to vubec nic neznamena. PC je napadan i jinymy zmetky nez jen tomu, cemu lide obecne zikaji ''vir'', takze to neni smerodatne. PC muze mit jen problem s koliz nejakeho onstalovaneho programu, a nebo etsi problem, i kdyby mamka vedela, ze ''nikde na nic neklikla / nic nic podezreleho nestahla, nebo neinstalovala''.
tak zkouším starší datum....
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Po nastavování frekvence RAM nenajede PC Příloha(y)
od Jirka88 » 16 zář 2024 18:28 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 1953
-
od Jirka88
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 20:57
-
-
-
Pc někdy při startu nedetekuje dvd mechaniku
od Luk4579 » 30 dub 2025 20:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 7150
-
od Luk4579
01 kvě 2025 10:00
-
-
-
TCL 40S615 - Cant load Android system Příloha(y)
od Daniel_Jackson » 25 zář 2024 10:58 » v Vše ostatní (hw) - 2
- 3177
-
od Daniel_Jackson
27 zář 2024 22:17
-
-
- 0
- 1957
-
od peta501
19 dub 2025 01:11
-
-
Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony - 15
- 4074
-
od MoA285
28 kvě 2025 00:59
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”