Pokud je disk ještě v záruce, zpravidla 3 roky, tak jej reklamuj u toho kde jsi jej koupil. Pokud je po záruce, tak jedině koupit nový.
Edit: Směrodatné jsou údaje na faktuře, prodejce.
Vyskakuje mi hláška, že je poškozený HDD.*
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vyskakuje mi hláška, že je poškozený HDD.*
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
mam to tak ze jsem si nechal pc pred rokem a pul sestavit rekl jsem si co tam chci a on mi ho ten chlapek vte prodejne sestavil pry mam zaruku na 2roky to znamena ze disc je este v zaruce a daval jsem ho na reklamaci jak mi radil minule kolega tady na foru a prisel z 5 z reklamace a mel by podle nich byt disc v poradku tak nevim proc to furt zlobi..
Ten disk je dle S.M.A.R.T. informací špatnej a reklamaci by měl uznat.Je vidět že jsi kupoval u neseriozního prodejce.Nevím zda je možnost reklamace přímo u výrobce.
Ano to si take myslim ze je to nejakej de...ale co mam delat v pripade ze je moznost ze to je nejakej podvot jak si to mam overit nebo proste jak to mam vyresit?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Trvej na výměně a předlož mu vytisknutou info o kontrole disku, případně si to může sám ověřit. Nenech se ukecat a dej mu to písemně i datem reklamace a nech si potvrdit příjem reklamace na její kopii a to podpisem příjemce a datem přijetí. Písemná forma zpravidla pomůže, není-li to vyložený prevít.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Možná ten harddisk někomu omlátit o hlavu 

no to asi jo a primo jemu:Dne to proste neni mozny jak tvrdi ze je disc v poradku proste tam pujdu znova a dam mu to znova na reklamaci a jestli to nevyreklamuje tak to budu resit asi uz jinoou cestou nekoho mu tam poslu at zkontroluje kram!
Řekni mu ,že podáš stížnost na obchodní inspekci .Pokud ti nevyhoví tak to klidně udělej tady
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3222
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
14 zář 2024 17:00
-
-
IDM hláška o nemožném stažení souboru Příloha(y)
od bluenite » 04 črc 2024 11:08 » v Vše ostatní (inet) - 2
- 4370
-
od bluenite
Zobrazit poslední příspěvek
06 črc 2024 19:40
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”