Dobrý den. Prosím o pomoc. Grafika mi začla blbnout a ukazuje už v BIOSu špatný obraz viz obr.1
Po sundání chladiče a kontrole zjištěn na jednom kondíku tvrdá hnědá barva viz další obr.2 a obr3.
Kondík šel jednoduše odstranit z grafiky.(Nemusel jsem použít větší sílu). Myslíte že by to mohlo být tím kondíkem?
Další zajimavost se objevila, když jsem najel do windows a spustil GPU-Z a tam při hodnotě Memory Clock byla 0 a totéž při Shader Clock
Core Clock bylo 600MHz tak jak má. Bylo to ale dost blbě vidět.
Může to být tím kondíkem?
Po dalším pokusu už jsem se ani nedostal do Windows. Pořád najížděl od začátku BIOS
Předem díky.
Špatný obraz grafiky 8800GT, hnědý kondík.* Vyřešeno
Špatný obraz grafiky 8800GT, hnědý kondík.*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 08 pro 2010 22:57, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Problémy s grafikou 8800GT“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Důvod: Oprava nadpisu „Problémy s grafikou 8800GT“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problémy s grafikou 8800GT
Zdravím.
No ten kondenzátor tam asi z nějakýho důvodu byl....:))
Pokud si ho ještě nevyhodil...můžeš zkusit sehnat stejnej a napájet ho tam (umíš-li to a nebojíš se). Jinak bych to viděl na servis (tam taky dones ten upadlej kondík) a zkus se optat jestli to má nebo nemá cenu opravovat...:))
Pokud se ti nebude dařit sehnat danej kondík, zkus se kouknout do bazaru či na aukro. Třeba tam někdo bude prodávat právě tuhle kartu v nefunkčním stavu. Pak by bylo možný ten kondík vzít z ní :)
No ten kondenzátor tam asi z nějakýho důvodu byl....:))
Pokud si ho ještě nevyhodil...můžeš zkusit sehnat stejnej a napájet ho tam (umíš-li to a nebojíš se). Jinak bych to viděl na servis (tam taky dones ten upadlej kondík) a zkus se optat jestli to má nebo nemá cenu opravovat...:))
Pokud se ti nebude dařit sehnat danej kondík, zkus se kouknout do bazaru či na aukro. Třeba tam někdo bude prodávat právě tuhle kartu v nefunkčním stavu. Pak by bylo možný ten kondík vzít z ní :)
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Re: Špatný obraz grafiky 8800GT, hnědý kondík.*
Ten kondík vím že tam měl odvádět svou práci. Sehnal jsem si podobný, ale nic se nestalo. Obraz pořád stejný. Asi ho zanesu někde do servisu. Nebo půjde do věčných lovišť.
CPU:C2D E4500
MB:ASUS P5QPL-AM
GPU:ATI Radeon HD 5750 512MB
Ram:OCZ 2GB DDR2 800
Zdroj:CORSAIR TX650
System:Windows Vista 64bit
MB:ASUS P5QPL-AM
GPU:ATI Radeon HD 5750 512MB
Ram:OCZ 2GB DDR2 800
Zdroj:CORSAIR TX650
System:Windows Vista 64bit
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Špatný obraz grafiky 8800GT, hnědý kondík.* Vyřešeno
Kondík byl asi v .... síti, nicméně to mohl být jen důsledek, nějaké jiné závady, tudíž je potřeba odstranit příčinu. Je také dost možné, že odkráčevší kondik, byl příčinou a důsledek je třeba hledat jinde. Na tvém místě bych kartě udělal pápá a urychleně napsal Ježíškovi, aby to ještě stihnul... 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3388
-
od tuningrob
Zobrazit poslední příspěvek
13 pro 2024 22:20