Zdravim,
Mam isty problem, na zakladnej doske MSI K9N platinum sa mi prehrieva chipset, je tam pasivny chladic ktory je na dotyk extremne horuci
Neviem kde je problem, ci sa da nejako riesit a ako vznikol.
Ak mate nejake rady a informacie, prosim poradte
Dakujem
Prehrievanie chipsetu
Prehrievanie chipsetu
MSI K9N platinum, AMD Atlon X2 6000+ - coolermaster Tx3, Asus 5750 formula 1Gb, Corsair TX650W, 3Gb ram (2x1Gb+ 2x512Mb), 250Gb HDD
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Prehrievanie chipsetu
Pasiv může mít i kolem 90°C. Vyřešit by to měl mírný průvan v case a nebo výměna chladiče za lepší.Přidej před disky ventilátor a nebo do bočnice tak,aby foukal na ten chipset.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prehrievanie chipsetu
Neřeš to, mám to taky tak a snad i všichni. Na chipsetu mám teploty až 90 °C
Stavěné je to do nějakých 120 °C

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Zpět na “Problémy s hardwarem”