Čau prosím vás stala se mi dnes taková věc :
normálka notebok jsem měl zaplej zhruba od včerejška tak o od poledne a přes noc kvuli stahováni ( bežné )
pak jsem v 9 hodin začal instalovat a stahovat patche na WoW ( nic neobvyklého ) skončil jsem v 21:15 ( patchovaní) během toho pouštění filmů , music prográmku , a celej den zaplej Tune up turbo režim (kvůli rychlejši instalaci , také nic neobvyklého ) okolo 22:00 zapinam WoW připojuju se nastavuju options ( grafika sound addony ....blbosti ) 1600x900 full grafik efekty trochu snizene nejake to rendrovani krajiny a tak a spell efektu a úplné vypnuti stínů . v pohodě odcházím notebook otevřenej do koupelny , přicházím z koupelny chystám si věci a najednou se to tvrdě vyplo ticho jako v hrobě ( před tím to trochu víc chladil větřák) a říkám si sakra .... tak a je to v ... zkouším ho následovně zapnout a nic tak jsem o nechal tak minutu ,protože jsem měl strach a povedlo se ho zapnout ( před zapnutím jsem vyndal napájecí kabel) .
- Ják mám zjistit co se tomu stalo , nemohl se přehřát ( jakože asi jo , ale bylo by to po prvé) nemám si koupit pod NTB nějakou tu chladící desku ? není nějakej program na kontrolu teploty ? nebo co mám dělat aby se toto neopakovalo ?
- konfigurace
Windows 7 UL 64-bit
intel core 2
graf : ATI Radeon
4gb ram
17'monitor
(jinak pořád v napájení )
Ps : docel mě to vystrašilo jako kráva
notebook CRASH
- Pospik2705
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: notebook CRASH
Podle mě je to určitě přehřátím, taky se mi občas vypne při nějaké hře. Podložka by měla určitě pomoct, ale klidně bych s tím ještě počkal, jestli se to třeba nebude opakovat, protože jsi to měl asi fakt v zátěži. Jinak nejjednodušší způsob sledování teploty na procesoru je prográmek CoreTemp, pokud chceš sledovat teploty třeba i na disku a grafice, zkus Everest, ten ti toho řekne hodně
I believe in winners and loosers and in freedom to fail
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1969
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek