PC se zapne, roztočí se větráčky, ale to je vše.
Zkusil jsem reset CMOS, vyndat grafiku (deska má i integrovanou), ale nic nepomohlo.
Přitom mám pocit, že vše je zapojeno správně. Kde může být problém? Nějaká nekompatibilita?
/*
1) Oprava nadpisu „BIOS?“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „BIOS?“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
2) Oprava celého textu. Příště zkus vynechat zbytečnosti – první zhruba polovina příspěvku je úplně zbytečná, protože pro popis problému neříká vůbec nic. Takhle případné rádce zdržuješ čtením balastu:
Zdravim... Takze jednou sem mel pc a odesla graficka karta tak sem poridil nejak za 40 kc ,ale proste to nestacilo chtel sem nejakou standartnejsi... mno ale ona byla PCI express coz ja netusil co je a moje stara zakladovka mela jenom AGB tak sem koupil novou, ale ta mela socket 775 a ramky DDR jednicky, takze sem nakonec cele stare pc vyhodil a poridil new case micro tower a je vsechno krom cpu uplne nove... a ted vsechno je nejspis zapojeny dobre ale proste nenajede bios pc se zapne roztoci vetracky, ale to je tak vse... deska ma integrovanou GPU taky sem reset nastaveni CMOS grafickou i vyndal ,ale porad stejne.

Tento nesmysl jsem přeformuloval do srozumitelna; příště to zkus taky tak.
Myloš
*/