1. monitor neutáhne vyšší rozlišení, 2. monitor bliká.* Vyřešeno
1. monitor neutáhne vyšší rozlišení, 2. monitor bliká.*
Takze, a dalsi problem predomnou. Moj stary monitor, doslova pipa, piska ked zapnem hru na vyssom rozlizesni, Ati grafika, netusim cim to moze byt a s toho pipnia ma boli hlava. prvy problem no a druhy, mam ddruhy monitor, a pre zmenu , ten mi na notebooku a inych pc kamaratov slape v poriadku ale na mojom PC ako nahle sa rozbehne pocitac, zacne preblikavat nic sa nanom neda robit nedostanem sa ani do nastaveni, no a do tretice, ale to uz asi neriesitelny problem, pocitac sa zapina normalne, ale ked dam cez start Vypnut tak sa nevypne je tam stale okno Vypina sa a nic as nedeje musim rucne :/ ale to len akby niekto mal podobnu skusenost :(/
Naposledy upravil(a) Myloš dne 30 led 2011 13:48, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Monitor/y“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Monitor/y“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Důvod: Oprava nadpisu „Monitor/y“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Monitor/y“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
-
- Pohlaví:
Re: Monitor/y
Obdivuji, jak někdo dokáže napsat takto dlouhou nečitelnou větu.
1. monitor je v háji
2. monitor zřejmě zlobí díky špatnému nastavení, což jak píšeš nemůžeš nastavit
Tak začneme u PC. Přejdi do sekce HijackThis a tam si nech podle návodu zkontrolovat log. Tím se možná vyřeší to vypínání a dostaneme se k nastavení funkcí monitoru.
1. monitor je v háji
2. monitor zřejmě zlobí díky špatnému nastavení, což jak píšeš nemůžeš nastavit
Tak začneme u PC. Přejdi do sekce HijackThis a tam si nech podle návodu zkontrolovat log. Tím se možná vyřeší to vypínání a dostaneme se k nastavení funkcí monitoru.
Re: 1. monitor neutáhne vyšší rozlišení, 2. monitor bliká.* Vyřešeno
2. Tento problém jsem měl také a problém byl v tom, že jsem neměl správný kabel, který nepropustí žádné signály. Tak si zkus půjčit od nějakého kamaráda kabel, který tento problém nemá a můžeš zkusit jestli je to tím. A nebo nastavit MHz.
Hraji Call of Duty 4: Modern Warfare, můj profil zde: http://www.gamepark.cz/player.asp?id=1455296 :-*
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 10860
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41