Baterie - napájen ze sítě, nenabíjí se
Baterie - napájen ze sítě, nenabíjí se
Dobrý mám 1/2 roku cca nový ntb HP Probook 4520s, včera jsem měl problém s baterií, kdy indikátor u Win7 mi ukazuje - napájen ze sítě, nenabíjí se, ikdyž je baterie nabitá na 97% (ať nechám vybít na kolik chci, tak nahoru neleze), resp. nabíjí se jen pár sekund, svítí i dioda napájení, ale po pár vteřinách přestane. Přes noc jsem nechal baterii mimo notebook, následně jsem ji dnes uplně vybil a při vypnutém notebooku se normálně nabila. Momentálně mi nesvítí kontrolka napájení (oranžová dioda), mám notebook v elektrice, nicméně "napájen ze sítě, nenabíjí se"..Nechápu, kde může být problém 

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Baterie - napájen ze sítě, nenabíjí se
Při 97% to je naprosto normální. Je to ochraná funkce prodlužující život baterky.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
On ale pise, ze se mu nenabiji i kdyz je vybita vic, nebo alespon tak to chapu..
Stahni si utilitku Batterybar napravo je Download (klidne si to stahni jinde, staci free verze) az to budes mit tak sem hod screen a nebo opis hodnoty ktere to vypise (staci pres to prejet mysi, aby se ukazali)
Stahni si utilitku Batterybar
Kód: Vybrat vše
http://osirisdevelopment.com/BatteryBar/index.html
Tohle mi začala dělat baterka na mým 4510 než se odporoučela, tipuju, že noťas pořád připojuješ a odpojuješ i s ne uplně vybitou baterii ??!!
Je to tak, ze zapojuju a vypojuju jak chci, nicmene je to tak, jak psal snakehead
--- Doplnění předchozího příspěvku (31 Led 2011 21:37) ---
Zjistil jsem ted, ze baterie mi uplne nedoleha k notebooku, nedotykala se cely povrchem notebooku, v BIOSU projde baterie normalne testem
--- Doplnění předchozího příspěvku (31 Led 2011 21:37) ---
Zjistil jsem ted, ze baterie mi uplne nedoleha k notebooku, nedotykala se cely povrchem notebooku, v BIOSU projde baterie normalne testem
no po pul roce a 50% kapacity je v haji, znaci dost casty pouzivani ntb, vice mene kazdej den nekolik hodin, a jak tu nekdo psal, odpojovani a pripojovani napajeni jak kdy ..... nepochopil jsem jestli to "dolehnuti" baterie problem vyresilo nebo ne
Dívám se, že záruka na baterii je 1 rok, myslíte, že by mi reklamaci uznali?
Případně, jak probíhá/za jak dlouho by mi notebook vrátili odhadem, prosím?
Případně, jak probíhá/za jak dlouho by mi notebook vrátili odhadem, prosím?
no stejně - jestli ti uznají reklamaci (což záleží hodně na prodejci) a budeš ntb s novou baterkou připojovat stejným způsobem, tak to bude to samé... spíš si dokup ještě jednu - na cesty - a tuhle starou si nech na doma.... tak jsem to řešil a je to pohoda..
Zdravím ještě jednou, baterii mi vyměnili, po měsíci používání mám opotřebení 11%, zdá se mi strašně moc, nenechávám ntb úplně vybíjet, schválně nenabíjím při 90% atd. Kde může být chyba, prosím?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1959
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
24 kvě 2025 22:05
-
- 4
- 4844
-
od amirinda
13 črc 2024 18:00
-
-
Baterie v notebooku - jak se k tomu postavit?
od uzivatel123 » 22 pro 2024 16:40 » v Vše ostatní (hw) - 3
- 2300
-
od kecalek
22 pro 2024 21:08
-
-
- 3
- 2317
-
od p3v4x
05 lis 2024 22:54
-
-
Rozdělení sítě na podsítě, výpočet podsítí podle počtu hostů Příloha(y)
od zuzana3 » 27 pro 2024 08:09 » v Administrace sítě - 12
- 4794
-
od petr22
27 pro 2024 12:29
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”