Zdravim
Pred par dny mi odesla stara 8500GT z duvodu ustreleni konika. Kamarad mi ale dal jeho 9800GT, kterou uz nepouziva (jela mu ovsem v pohode). Normalne jsem ji zapojil do slotu, pripojil ke zdroji (Colorsit 550W) a propojil RGB kabelem s redukci na DVI. Zapnu pc, a obraz mam v rozliseni 640x480, 4bit hloubka a pres obrazovku jsou na jeji delku natazene tenke cerne cary (asi 2px). Cele to vypada nejak takto: http://imageupload.org/?di=15129760787511.
Zkousel jsem instalovat ruzne drivery od vyrobce z jejich stranky. Nejnovejsi mi zpusoboval blue death (problem s nv4sync (nebo neco takoveho)), tak jsem stahnul starsi. Ty se sice nainstaluji, ale obraz stale stejny. Zkousel jsem i instalaci v nouzovem rezimu, ale nic. Ve spravci hw mam GK nalezenou, ovsem s problemovym kodem c. 10 - zarizeni nelze spustit. Zkousel jsem odinstalovat a znovu najit zarizeni - nepomohlo. Zkousel jsem druhy dvi slot, vyndat a znovu vlozit do slotu - nepomohlo.
Zbytek sestavy: Intel pentium dual cpu, 2ghz; 2gb ram; Win XP, sp3; deska asus P5B; zdroj colorsit 550W
Ocenim kazdy napad, jak vyresit tento problem.
Spatny obraz u 9800GT
- Těsňa
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Spatny obraz u 9800GT
Ahoj.
Máš tu grafiku pořádně dotlačenou ve slotu PCI-e ?
Jinak, pokud to nepomůže a nikdo by ti nic neporadil tak bych udělal reisntal systému a poté nainstalova všechny drivery.. Ty nejnovější! :)
Máš tu grafiku pořádně dotlačenou ve slotu PCI-e ?
Jinak, pokud to nepomůže a nikdo by ti nic neporadil tak bych udělal reisntal systému a poté nainstalova všechny drivery.. Ty nejnovější! :)
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Spatny obraz u 9800GT
Je GK stejná, i od stejného výrobce, jako ta předchozí? Doporučuji odinstalovat původní ovladač GK (Pokud jich je více, tak všechny), vyčistit PC Ccleanerem - při čištění registrů povol jejich zálohu. Pak znovu nainstalovat ovladač.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3392
-
od tuningrob