Dobrý den,
zhruba před měsícem jsem si koupila Sound Blaster World of Warcraft Wireless Headset, ten na mém PC fungoval cca 3 týdny. Jedou jsem PC zapla a ze sluchátek nevyšel ani tón. Zkoušela jsem je na jiných počítačích, kde bylo vše v pořádku. Zkusila jsem odinstalovat a pak znovu nainstalovat programy co k tomu byli, ale nic nezabralo. Winamp mi hlásí Error creating Direct Sound Buffer. Číslo erroru je 88780096.
Děkuji za jakoukoliv odpověď.
//podle Pravidel má název tématu stručně charakterizovat podstatu problému. Sama říkáš, že na jiných počítačích jsou sluchátka v pořádku, kde tedy bereš tu jistotu, že problém je právě ve sluchátkách???
//přejmenováno
//mmm--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Úno 2011 20:37) ---
Já se omlouvám, počítačům moc nerozumím.

Ale myslím si, že je problém někde ve sluchátkách. Tak to skusím shrnout ještě jedou a doufám, že se mi to podaří podrobněji. K Vánocům jsem dostala nový počítač
http://www.barbone.cz/?stiid=114069&str ... %20Premium a poté jsem si koupila již výše zmiňovaná sluchátka. Když jsem je vybalila, udělala jsem vše podle návodu v příručce. Nebyl s nimi jediný problém, až jednou jsem spustila počítač a vše vypadalo v pořádku (zvuk při spuštění Windows), jen do té doby, než jsem spustila Winamp. V ten okamžik mi zahlásil error. Tak jsem zkusila MWP ten mi vyhodil, že soubor nelze přehrát a nakonec BS plaer video přehrál, ale beze zvuku. Navíc se mi headset začal v Zařízeních pro přehrávání zobrazovat jako reproduktory (já vím že je to asi nepodstatné, ale radši to sem píšu). Pokud by stále něco chybělo, prosím napište co přesně potřebujete vědět. Děkuji