Kdykoli zapnu nebo restartuji počítač, nastavení monitoru mám 800x600. Změním to ve vlastnostech - nastavení na vyšší ale po opětném zapnutí nebo restartování se to sníží. Neví někdo, jak to zafixovat? Díky za radu.
Nevědomost není hanba, ale hanba je, když znalost odmítneš.
Pravděpodobně není nainstalovaný správný ovladač. Zkus ho nejprve přes Správce zařízení odinstalovat, pak hned počítač restartovat a po naběhnutí systému se ovladač nainstaluje znovu. Za pokus to stojí.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Problémy tohoto druhu jsou skutečně odvislé od správné verze ovladače pro konkrétní operační systém. Nepouštěl jsi nějaký tweakovací program, kde bys si sám zakázal upravovat hodnoty v Panelu nástrojů?
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Zkus snížit kmitočet na 75 a možná Ti půjde větší rozlišení. Buď jej neumí karta nebo monitor.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zdravím,
mám připojené dva monitory a jako hlavní mám oled 240hz 4k a jako vedlejsi bud 4k tv 60hz nebo fullhd 60hz monitor. deje se mi ze na vedlejsi obrazovce mi videa a filmy jedou tak na 15 fps... A je jedno zda je to display port nebo hdmi....
dneska mi po deseti letech odešel Monitor a chtěl bych Vás požádat o doporučení na monior 27-32 palců do cca 5000,- Kč pokud možno v energetické třídě D a lepší.
děkuji,
Poslední příspěvek
ano a proto si lepší připlatím a kupuji MSI - už to je vybrané - jen musím vyčkat cca měsíc
Dobrý den
Mám modem od Vodafone, na něj mám kabelem z LAN modemu Vodafone do TP Linku 1043 ND do WAN portu mám ho v obýváku pro TV a set top box. Nic jsem v Routeru TP link nenastavoval, vše nechal na automatice DHCP, atd. A vše mi fungovalo. Ale...
Poslední příspěvek
Aha, to jsem nevěděl, myslel jsem když to dám do toho portu lan a ne WAN,tak ve zbylém nepojede internet.
Ahoj vsem. Potreboval bych poradit jaky 34 prohnuty monitor UWQHD (3440x1440) vybrat. Hraji hlavne kampane, cili nemusi mit moc Hz. Jde mi o to abych dostal za svoje penize co nejvic. Zatim se predbezne rozhoduji mezi 4 kousky
Favorit je pro...
Poslední příspěvek
AAA tituly. Ted treba Stalker 2, Indiana Jonese, Space Marine 2, Alan Wake 2, Silent Hill 2 atd