tv zvuk nefunguje

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

Zamčeno
zvukař.
nováček

tv zvuk nefunguje

Příspěvek od zvukař. »

prosím o radu zvuk u PC je v pohodě,ale když zapnu TV tak nejde zvuk naladí to programy,ale zvuk nic vše je dobře nastavené.Před tím jsem měl viry,ale už jsou pryč-nevím co stím.TV kartu mám ASUS
karlos
Master Level 8
Master Level 8

Příspěvek od karlos »

Jsi si opravdu jistý, že máš vše dobře nastavené? :wink: Jako správný zvukař bys měl vědět, že základem dobrého zvuku, jsou dobré kabely. Máš propojené audio OUT z TV-karty do audio IN na zvukovce? Pokud ano. Máš zvukovku nastavenou na režim 5.1, nebo stereo? Máš dobře nastavenou TV normu?
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
zvukař.
nováček

Příspěvek od zvukař. »

karlos píše:Jsi si opravdu jistý, že máš vše dobře nastavené? :wink: Jako správný zvukař bys měl vědět, že základem dobrého zvuku, jsou dobré kabely. Máš propojené audio OUT z TV-karty do audio IN na zvukovce? Pokud ano. Máš zvukovku nastavenou na režim 5.1, nebo stereo? Máš dobře nastavenou TV normu?
Ano mám už jsem vše vyřešil,ale nastal mi další problém !zmyzela mi ikona v počítači cd-Rom a nemohu to nalézt a tím pádem mi nejde spustit cd ani DVD. mohu poprosit o radu? děkuji
karlos
Master Level 8
Master Level 8

Příspěvek od karlos »

Kde byl problém? Je dost možné, že někdy v budoucnu bude někdo řešit stejný problém, použije vyhledávání, zaraduje se, že už to tu bylo a .... nic. V podstatě je to pak podobné, jako když se budeš milovat s krásnou dívkou a ona chvilku před vyvrcholením odejde (zažil jsem a já debil jí ani nepřerazil sanici :lol: ).
Jak se ti ztratila ikona? Třeba ani v průzkumníku není? Prostě jen harddisk a konec?
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
zvukař.
nováček

Příspěvek od zvukař. »

karlos píše:Kde byl problém? Je dost možné, že někdy v budoucnu bude někdo řešit stejný problém, použije vyhledávání, zaraduje se, že už to tu bylo a .... nic. V podstatě je to pak podobné, jako když se budeš milovat s krásnou dívkou a ona chvilku před vyvrcholením odejde (zažil jsem a já debil jí ani nepřerazil sanici :lol: ).
Jak se ti ztratila ikona? Třeba ani v průzkumníku není? Prostě jen harddisk a konec?
Problém byl asi tak trošku ve mě,ale asi v hardisku taky,ale po určitých krocích v obnovení systému jsem musel vše přeinstalovat a s ikonou to bylo samé skrátka eror celý windows a tudíž následovala přeinstalace a to byl trošku problém jelikož jsem jeden z těch co mají trošku odlišný softwar (neoriginální),ale díky za odpověď
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11
    od mateo- » » v Problémy s hardwarem
    15 Odpovědi
    11310 Zobrazení
    Poslední příspěvek od mateo-
  • AOC CU34G2XP/BK nejde zvuk
    od cline » » v Problémy s hardwarem