Lan párty a livestream

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Jeři
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Lan párty a livestream

Příspěvekod Jeři » 25 dub 2011 13:29

Ahoj.
Za 14 dní nás čeká LAN párty, řešíme tu poslední detaily co a jak udělat a tak podobně. Napadlo nás udělat živý přenos na netu (livestream) přímo z této akce pomocí webové kamery. Pomocí programu Yawcam se mi podařilo rozběhat živé video. Bohužel je to ale bez zvuku což by nebylo zrovna nejlepší. Nezná někdo nějáký šikovný prográmek pomocí kterého by se dalo vysílat video + zvuk dohromady? Slyšel jsem o tom, že by to měl umět program winamp ale počítám s tím, že tam bude složitější nastavení - bohužel :? dále by bylo dobré brát ohled, že v místě konání akce nebude zrovna nejlepší internet (podrobnosti zatím neznám ) a poběží pravděpodobně přes wifi. Případně jak jste to na vaší LAN párty řešily vy? :) Díky za pomoc.

Reklama
jackm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Re: Lan párty a livestream

Příspěvekod jackm » 25 dub 2011 13:35

Ohledně Yawcamu viděl jsem nějaký doplněk, který tam přidal možnost streamu zvuku nevýhoda je jasná, zvuk jde o několik sekund později než obraz. Taky jsem řešil stream a žádný takový prográmek nenašel. Každopádně s tím netem, ten kvalitní a rychlý pro stream určitě potřebuješ.

domitea
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Re: Lan párty a livestream

Příspěvekod domitea » 25 dub 2011 13:51

Zrovna si pohrávám s tímle, ale jako online TV :wink:

Zpět na “Problémy s hardwarem”