Dobrý den, před 3 dny se mi naskytl takový problém:
Chtěl jsem si zahrát hru s volantem na mým noťasi, ale volant jsem ještě nikdy nenainstaloval (notebook mám od Vánoc). Nechtělo se mi hledat ovladače od volantu někde na půdě a tak jsem se rozhodl je stáhnout z oficiálního webu. Všechno bylo v pohodě – stáhnul jsem je otevřel … klikám na Další, Další… a potom mě to vyzvalo k zapojení toho volantu přes USB. OK. Píchu to tam ale nic se neděje… tak zkoušim kroutit volantem, vždycky to udělalo takovej zvuk, jakoby se to zapojilo a rozsvítilo se tlačítko Další… ale hned se to zase vyplo, zhaslo to, tak s tim nepřetržitě kroužim a klikám na Další...
Najednou se něco začlo dít...ale po chvíli mi naskočila "modrá obrazovka" a než jsem to stihl přečíst noťas se restartoval.
Fajn...na volant jsem se radši vykašlal a šel jsem hrát hru... ALE – najednou se hra začala sekat (předtim než jsem volant instaloval mi uplně v poho šla).
Tak se chci kouknout do ovládacícho panelu Nvidia...ale skočí mi chybová hláška: „Ve vašem systému nebyla detekována graf. karta nVIDIA“. A když chci nainstalovat ovladače na graf. kartu, opět mi naskočí chybová hláška podobného znění. Zkoušel jsem i Obnovení systému o 3 dny předtím co se mi to stalo, ale to mi nepomohlo.
Může mi někdo prosím poradit co s tím...(od té doby se mi všechny sekají).
Díky s.vrzak
nVIDIA GEFORCE 310 M - nefunguje po neúspěšném nainstalování
nVIDIA GEFORCE 310 M - nefunguje po neúspěšném nainstalování
Naposledy upravil(a) Myloš dne 02 kvě 2011 22:43, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Rozdělení textu do odstavců a zvýraznění nejdůležitějšího textu – pžíště to, prosím, dělej taky tak, protože jeden dlouhý odstavec je hodně nepřehledný.
Důvod: Rozdělení textu do odstavců a zvýraznění nejdůležitějšího textu – pžíště to, prosím, dělej taky tak, protože jeden dlouhý odstavec je hodně nepřehledný.
Re: nVIDIA GEFORCE 310 M - nefunguje po neúspěšném nainstalo
1) nefunkčnost bodů obnovy systému je divná a možná máš v PC breberky
2) před další instalací ovladačů grafiky je potřeba původní ovladače odinstalovat v nouzovém režimu a poté restartovat. Nové již můžeš instalovat v běžném režimu - bez tohohle můžou hrozit problémy
2) před další instalací ovladačů grafiky je potřeba původní ovladače odinstalovat v nouzovém režimu a poté restartovat. Nové již můžeš instalovat v běžném režimu - bez tohohle můžou hrozit problémy
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2656
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
23 led 2025 10:34