Vada obrazu
Vada obrazu
Když mám delší dobu zaplé PC kolem 5 hodin a prohlížím internet nic se neděje.Jakmile zapnu hru a hru a hraju asi po 15 minutach se mi na monitoru objevý černé pruhy a normální obraz v porovnání 1:1.Když PC restartuju a nabjehne systém nic se neděje a objevý se to zase až přibližně za tři dny.Teplota grafické karty se po restartování pohybuje kolem 58 C (Sapphire HD 6850 Toxic-kupovaný v prosinci 2010).Tato závada se i vrací poslední měsíc před tím se nic nedělo.Čím to může být ? Může být starý kabel od monitoru nebo to je závada GK?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vada obrazu
Jedině odzkoušet jiný monitor a pokud závada trvá, tak zkusit jinou GK, třeba jen na otestování půjčenou od kamaráda. Jiný ovladač grafické karty jsi zkoušel?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ovladače jsem zkusil.Ješte zkusím jiný monitor a starou grafiku.
Tak jsem zkusil jiný monitor a dělá úplně to stejné.Mám GK poslat na reklamaci?Uznaj mi to když jsem si ji tam montoval sám?
- Tazator
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud ta karta není viditelně poškozená tak ti to uznají. A doporučuji si opsat čísla na kartě - někdy ti řeknou vyměnili sme Vám ji a jen ji očistí pokutají a vrátí ti tu starou...
Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7
Spíše než opsat, tak vyfotit, když si to opíše, tak si s tím může vytřít tak víš co? 

- Tazator
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Samozřejmě... A snad to vymění - sou to nekdy obstrukce dokázat, že je karta pri zahřátí befunkční.
Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7
Vyřešeno byla to chyba ovladačů.Nainstaloval jsem tam ty původní přiložené v balení a jede to bez problémů.Ponaučení:neaktualizovat ovladače.
Jo pokud to není viditelně poškozené tak to uznávají.Mě jednou spadla ZD na zem.Nefungovala.Poškození na ní nebylo vidět.Poslal jsem na reklamaci a uznali to.
A kolik snese AMD grafika?

Jo pokud to není viditelně poškozené tak to uznávají.Mě jednou spadla ZD na zem.Nefungovala.Poškození na ní nebylo vidět.Poslal jsem na reklamaci a uznali to.
A kolik snese AMD grafika?
- Branscombe
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Jen bych se chtěl dotázat autora co znamená slovo "nabjehne" ?? Někdy mě to tu fakt dostává. Každý kdo má byť jen šestiletku nemůže přeci něco podobného napsat ...
Ty to dost dobře víš.Akorát si chceš zamachrovat nebo ze mě udělat blbce.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3548
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
09 úno 2025 18:54