Ahoj všem
mám menší problém se zvukovou kartou (nevím přesně jestli je problém v ní)
Mám Notebook Dell Studio 1555 Herní
Koupil jsem ho s Windows Vista a pak Upgradoval na Win.7 Vše fungovalo až do nedávna.
Když jsem si přehrával Video tak my zazvonil Skype najednou se sekl zvuk, skype nešel ani zvednou ani položit.
Vždy když Restartuji PC vše funguje ale někdy se to sekne zase.
Když mám skype vyplej i samo od sebe, hledal jsem chybu v Softwaru ale nenašel.
Prosím nevíte co se to děje?
Předem děkuji za odpověď
Od jisté doby se seká zvuk (začalo to ve Skype).*
Od jisté doby se seká zvuk (začalo to ve Skype).*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 07 kvě 2011 11:34, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Zvuková karta“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Zvuková karta“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Důvod: Oprava nadpisu „Zvuková karta“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Zvuková karta“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Re: Od jisté doby se seká zvuk (začalo to ve Skype).*
Vítej na fóru PC-HELP!
Slušný (v)oříšek.
První, co bych na tvém místě vyzkoušel, by byl bod obnovy z doby, kdy šel počítač opravdu bezpečně dobře.
Pokud by to nepomohlo, zkusil bych msconfig/po spuštění, jestli za to nemůže některý program a zároveň pro klid v duši se zeptat našich virobijců – log z HijackThis do příslušné sekce fóra.
Slušný (v)oříšek.
První, co bych na tvém místě vyzkoušel, by byl bod obnovy z doby, kdy šel počítač opravdu bezpečně dobře.
Pokud by to nepomohlo, zkusil bych msconfig/po spuštění, jestli za to nemůže některý program a zároveň pro klid v duši se zeptat našich virobijců – log z HijackThis do příslušné sekce fóra.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
nepomáhá ani jedno
Ten log jsi ale nezkusil.
Mimochodem – s msconfigem jsi laboroval jakým způsobem? Já bych deaktivoval všechny programy a restartoval. Pokud by se problém přesto objevil, věděl bych, že tudy to nepůjde. Pokud by se neobjevil, mohl by za to některý z deaktivovaných programů; půlku bych jich zapnul a postupoval znovu stejným způsobem a tak dál, až bych škůdce vypátral.
Mimochodem – s msconfigem jsi laboroval jakým způsobem? Já bych deaktivoval všechny programy a restartoval. Pokud by se problém přesto objevil, věděl bych, že tudy to nepůjde. Pokud by se neobjevil, mohl by za to některý z deaktivovaných programů; půlku bych jich zapnul a postupoval znovu stejným způsobem a tak dál, až bych škůdce vypátral.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 13427
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
29 čer 2025 13:18
-
- 13
- 6011
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6338
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 12125
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”