Po reinstalaci Windows mohu nastavit max. 1280×1024 * Vyřešeno
Po reinstalaci Windows mohu nastavit max. 1280×1024 *
Zdravím, mám takovej rozsáhlejší problém, na notebooku mám možnost největšího rozlišení 1920x1200, tedy bylo to tak dokud jsem nepřeinstaloval windows. Teď po přeinstalování mám možnost nastavit max 1280x1024, ovladače ktery se mi podařilo zálohovaz pomocí programu driver genius professional jsem nainstaloval, ty zbylé jsem si říkal, že je stáhnu pomocí "update"...ten sice ty chybějící nebo zastaralé ovladače najde, ale po kliknutí na download žádný download nezačne, zkoušel jsem googlit stejné ovladače které mi píše ten program, ale po nainsalování se nic nestalo...nevíte prosím co s tím? stačilo by mi nějak upravit ten program, když v něm dám "viev driver update details" napíše mi, že byla stránka nenalezena...omlouvám se za pravopis chce se mi nehorázně spát.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 22 kvě 2011 23:15, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „problém s rozlišením“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Důvod: Oprava nadpisu „problém s rozlišením“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: problém s rozlišením
Aký os používaš? Bližšie info o notebooku by nebolo na škodu.......
samael.35
Re: Po reinstalaci Windows mohu nastavit max. 1280×1024 *
Nemáš od notebooku restore CD, které uvede systém do továrního nastavení?
Pokud ne, uveď typ NB a které Windows máš.
Pokud ne, uveď typ NB a které Windows máš.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
V notebooku 1920x1200 ? To jsem ještě neviděl..
Honza522:
Žes to neviděl ještě neznamená, že to neexistuje: http://www.czechcomputer.cz/product_sea ... odKey_L25=
Žes to neviděl ještě neznamená, že to neexistuje: http://www.czechcomputer.cz/product_sea ... odKey_L25=
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
takže windows 7 professional 64 bitová verze, ntb- http://interlink.tsbohemia.cz/notebook- ... 22449.html , známej mě taky právě říkal, že bych k tomu mohl dostat ovladače atd (aspoň teda za ty prachy), jak budu mít cestu, zkusím se zeptat...bohužel poslední dobou nemám moc času. A ještě k tomu rozlišení pardon, spletl jsem se, je to 1920x1080
jen takova blba otazka a stahl si ovladace na tu grafiku? mue to byt tim
ten problém sem popisoval v základním článku...nějaky ovladače co "nešly" zálohovat tak jsem se pokoušel stáhnout pomocí Driver genius professional...stahovat to nezačne a po 5 minutách stahování napíše failed...zkoušel jsem i "googlit" ty ovladače co to píše, ale po nainstalování pořád to samý, restartnu pc a nic se neděje...
aha ja jsem to nedocetl cely no jinak na strankach vyrobce to najit nemuzes?
jinak ja nevim me se stalo neco podobneho nesla me sitovka a vyresil jsem to opetovnou intalaci, protoze jsem na to celkem spechal takze jinak nevim
jinak ja nevim me se stalo neco podobneho nesla me sitovka a vyresil jsem to opetovnou intalaci, protoze jsem na to celkem spechal takze jinak nevim
Naposledy upravil(a) clean dne 23 kvě 2011 09:25, celkem upraveno 1 x.
Re: Po reinstalaci Windows mohu nastavit max. 1280×1024 * Vyřešeno
už dobrý, stáhl sem si ovladače ze nvidia.com a ty už fungují :)..takže díky moc všem
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6142
-
od mateo-
Zobrazit poslední příspěvek
16 úno 2025 16:09
-
-
-
CPU pasta 2 roky stará, neotevřená... Mohu použít...?
od TomiDomi » 28 říj 2024 22:59 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 1715
-
od atari
29 říj 2024 20:08
-
-
-
Jak nastavit síťový disk z WIn11 na NAS Příloha(y)
od Speed_dead » 01 črc 2024 21:59 » v Windows 11, 10, 8... - 20
- 6738
-
od petr22
07 črc 2024 09:58
-
-
- 6
- 8020
-
od zeus
05 srp 2024 15:30
-
-
Nejde nastavit rozlisenie na novej OLED TV Příloha(y)
od mandes » 08 úno 2025 18:35 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4142
-
od meda2016
09 úno 2025 10:26
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”