Monitor funguje jen v nouzovém režimu Vyřešeno
Monitor funguje jen v nouzovém režimu
Ahoj jak mohu nastavit rozlišení obrazovky tak aby při normálním spuštění zůstalo stejné?V nouzovém režimu jede na 640x480 v pohodě,ale potřebuji toto rozlišení dostat i na normální spuštění Windows,díky.
-
- Pohlaví:
Re: Monitor funguje jen v nouzovém režimu
V čem je problém. Pravou myší klikneš na plochu, vybereš vlastnosti a pak Nastavení, zde si změníš rozlišení - potvrdíš.
To jsem samozřejmě zkoušel,po restartu ale nefunguje
,ale zapomněl jsem napsat že pokud se Win spustí na monitoru není absolutně nic vidět,jen rozmazaná a nečitelná plocha,právě proto nelze rozlišení nastavit přímo tam 

-
- Pohlaví:
Asi grafika - jaká je teplota? Nemáš možnost zkusit jinou?
To ne,na monitoru kterej sem používal normálně PC jede,jen teď mám druhej komp a tak asi budu muset PC přepojit na něj a zkusit to přes něj,jde mi o to že tam mám druhýho kompa tak abych to nemusel odpojovat a zase připojovat.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podle všeho máš v PC nastaveno rozlišení, které tento PC nezvládá. Řešením je monitor připojit k PC, který to rozlišení zvládá a tam nastavit správné rozlišení pro PC s nižším rozlišením.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Ehm, chtěl jsi říct že to ten monitor nezvádá ne? Na monitoru nelze měnit rozlišení?
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Monitor nemůže komunikovat s pc tím stylem, že se v jeho menu dá nastavit rozlišení obrazu.
Toto funguje jenom pc na monitor.
Ano, to on myslel.
Toto funguje jenom pc na monitor.
Ano, to on myslel.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
No já nevím, ale pokud máš nainstalované v pořádku ovladače tak by přece nemělo jít nastavit rozlišení větší než monitor zvládne ne?
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
V Catalystech lze vynutiti větší rozlišení, než monitor podporuje.
Ale mě na LCD třeba běží Full HD, ikdyž zvládá pouze papírově 1280x1024 s tím, že musím plochu posouvat, takže je to k ničemu.
Ale mě na LCD třeba běží Full HD, ikdyž zvládá pouze papírově 1280x1024 s tím, že musím plochu posouvat, takže je to k ničemu.

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Blue Spirit spamuješ alebo si robíš srandu? V NR sa nedá menit nastavenia monitoru!
Odpoj všetky kabliki atd.Nechaj to vypnute taku hodinu a tricat minut.Potom pripoj kabele(len myš,internet,klavesnicu(len zakladne)rozsurujice nie(webkameru,tiskarnu))
Zapni pc a ak tytam nieco vybehne tak daj spustit obycajni windows(nejak tak to tam je)
Pak ty doporucuji udelat jedno: Tento počítač>(pravim na C)Vlastnosti>defragmentace>defragmentace a rovnou klikni na defragmentace(analyza sa spravi sama).Doporucujem nechat to zapnute a potom spustit antivirus-dukladny test
Pak delej co delas obvikle.
Odpoj všetky kabliki atd.Nechaj to vypnute taku hodinu a tricat minut.Potom pripoj kabele(len myš,internet,klavesnicu(len zakladne)rozsurujice nie(webkameru,tiskarnu))
Zapni pc a ak tytam nieco vybehne tak daj spustit obycajni windows(nejak tak to tam je)
Pak ty doporucuji udelat jedno: Tento počítač>(pravim na C)Vlastnosti>defragmentace>defragmentace a rovnou klikni na defragmentace(analyza sa spravi sama).Doporucujem nechat to zapnute a potom spustit antivirus-dukladny test

Pak delej co delas obvikle.
-
- Pohlaví:
Re: Monitor funguje jen v nouzovém režimu Vyřešeno
OnO97 já nepsal že to má dělat v NR a mimochodem je to věc stará 9 měsíců, která dnes nikoho nezajímá!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 7649
-
od StOrKcZ
Zobrazit poslední příspěvek
26 úno 2025 18:52