Hezkej den přeju.
Dnes ráno jsem se snažil zapnout své PC a zjistil jsem že mě nenabíhá. když jsem skoušel restart tak namě pc 3x dlouze píplo mám MSI K9A2VM a myslel jsem že tydle "bíp" kódy jsou v manuále ale tam nic neni. Proto bych chtěl požádat o radu jestli někdo má skušenosti s MSI MB.
Předem díky.
Nejde zapnout PC
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejde zapnout PC
To je zajímavé mám MSI GT628 a udělalo mi to to samé teď mi jen svítí modrá ledka na tlačítku ON/OFF a to je vše..
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
3 x dlouze neznám, ale 3 x krátce znamená problém s pamětí. Pokud máš v PC dvě paměti nech tam vždy jen jednu a zkus PC spustit. Při manipulaci s pamětí pozor na statický el. náboj!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Pohlaví:
Jenom dodám že 3xdlouze se v dotazech často objevuje, ale možná je proto, protože to každý hned vypne. U mne problém s RAM houká dlouze opakovaně a stále. Ale 3xdlouze jsem v žádných beep codes neviděl.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Pic mám jen jednu RAM-ku ... ale po delší diskusi s kamarádem elektrikářem jsem došel k tomu že mě odešel zdroj ... Takže "Farway" skus se kouknout jestli máš EuroCase zdroj a poslechni si co dělaj hlavičky pevných dysků .... popřípadě odpoj disky ... mě se to po odpojení HDD zaplo ... disky maj celkem velkej odběr při vijíždědí hlaviček a zdroj to nemusí utáhnout. Ten můj zdroj (EC 350W) jsem poslal na oběžnou dráhu kolem elektro odpadu.
Takže díky všem kdo odpověděli :)
Takže díky všem kdo odpověděli :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 4038
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
09 led 2025 21:48
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”