Nejde zapnúť PC
Nejde zapnúť PC
Dobrý deň. Mám taký problém. Nejde mi zapnúť PC. Teda išiel, prúd do dosky išiel (dióda svieti nazeleno), ventilátory sa rozbehli, disk zahrkoce ako keď načítava, mechaniky zablikajú. Myslel som si, že problém je v zdroji(EC 350 W), tak som ho vymenil za iný(Evolve 450W) a teraz už nejde ani zapnúť, ale prúd do dosky ide stále. Skúšal som aj resetnúť CMOS a nič sa nedeje, skúšal som zapojiť iba grafiku,jednu Ram a dosku a stále nič. Neviete v čom by mohol byť problém? ďakujem za všetky odpovede :)
Re: Nejde zapnúť PC
zdroj je nový..len je tam 24-pinové napájanie ATX 2.2..stary bol asi spred 5-tich rokov..mal iba 20-pinové napájanie. A starý zdroj som dnes skúšal na zachovalom durone 800 a isiel
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mohla odejít základní deska, nejsou kondenzátory nafouklé či vytečené?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
na doske nie je vobec nič..mal som ju pre istotu aj vymontovanu, pozeral som ju zospodu a nič. Starý zdroj smrdí ako ked zhorí. Ale nechápem prečo mi to nejde s novým zdrojom
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Starý zdroj mohl něco odpálit, buď na přímo na MB nebo další komponenty, chce to vyzkoušet jinde, GK, RAM, CPU...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
GK som skúšal a ide...Ram a CPU velmi nemam kde vyskusat lebo 754 socket a DDR1 ram sloty uz pomaly nikto nema
všetky na doske sú OK
Takže s EC všchno jde, fany se točí ale obraz nejde.
S Evolve to dělá co? Zkus jinou GK nebo zdroj (kvalitní!).
S Evolve to dělá co? Zkus jinou GK nebo zdroj (kvalitní!).
Just Fucking Google It!
No s EC ide "takmer" všetko..načita disk,zablikajú mechaniky a dalej nič.Skúsil som vymeniť GK ale nič sa nestalo. Ten Evolve zdroj som kupoval včera, je nový a na druhom PC ide normálne. Len keď ho zapojím na tento pokazený PC tak sa nič nedeje
tak ozyvam sa znova
problem je asi v doske, vybral som ju von, zapojil všetko tak, aby to išlo a strašne mi prehrieva chip nForce(na nom je ventilátor).

Zpět na “Problémy s hardwarem”