Disk který byl strašně pomalý asi nebyl zavirovaný, ale odešel na věčnost. BIOS ho při jakémkoliv zapojení nevidí, takže předpokládám, že se v něm něco posralo... Je nějaká možnost, jak zachránit aspoň nějaké data? Díky za odpovědi
Je nějaká možnost, jak vytáhnout data z mrtvého HDD? Vyřešeno
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:

- Stav:
Je nějaká možnost, jak vytáhnout data z mrtvého HDD?
Zdravím, opět jsem tu s problémem...
Disk který byl strašně pomalý asi nebyl zavirovaný, ale odešel na věčnost. BIOS ho při jakémkoliv zapojení nevidí, takže předpokládám, že se v něm něco posralo... Je nějaká možnost, jak zachránit aspoň nějaké data? Díky za odpovědi
- mar00m
- Level 2.5

- Pohlaví:

- Stav:
Re: Je nějaká možnost, jak vytáhnout data z mrtvého HDD? Vyřešeno
Mohl by jsi to dát do nějakýho servisu >možná by ti z něho něco vytáhli, ale musel bys platit.
Jinak šance že se ti to povede tobě samotnému je nulová....
Jinak můžeš zkusit ho šoupnout na chvíli do ledničky, pak ho pořádně usuš útěrkou či ručníkem a zapoj. Pak ho spusť... Ale asi to nepojede
[OT]Oběvil jsem jak smazat najednou celé slovo! Stačí sržet alt a zmáčknout Backspace![/OT]
Jinak šance že se ti to povede tobě samotnému je nulová....
Jinak můžeš zkusit ho šoupnout na chvíli do ledničky, pak ho pořádně usuš útěrkou či ručníkem a zapoj. Pak ho spusť... Ale asi to nepojede
[OT]Oběvil jsem jak smazat najednou celé slovo! Stačí sržet alt a zmáčknout Backspace![/OT]
Momentálně pracuji na 'homemade' kalkulačce, pokud máte nějaké rady a tipy ohledně zásobníkového programu v C++ či AVR ATMEGA2560 tak je rád uvítám.
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:

- Stav:
Re: Je nějaká možnost, jak vytáhnout data z mrtvého HDD?
Díky za rychlou odpověď. Stačí mi to, že doma si s tím nic neudělám... Takže vyřešeno, budu se muset znova naučit žít na XPéčkách a s 320GB diskem... :/
OT: Fascinující...
OT: Fascinující...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
QOOBE I N100 možnost navýšení ram
od Jandak » 04 říj 2024 11:07 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 1257