Webkamera ,instalace,kompatibilita
Webkamera ,instalace,kompatibilita
Dobrý den mám Windows Xp koupil jsem si webkameru genius facecam 300 součástí byl i software pro tuto kameru. Při instalaci zmíněného programu na mne vyskočila správa že neni kompatibilní se systémem a že to může ohrozit funkce počítače, tak jsem to i přes to dokončil.Když jsem zapojil kameru nejdřív se nic nedělo jen se po napíchnutí usb udělal zvláštní zvuk napíchnutí.Nevím co mám dělat tu webku prostě pc nerozpozná Výrobce tam udává že by s Xpéčkama měl bejt ok.Dá se někde něco stáhnout nebo tu kameru můžu vyhodit? Jsem zoufalej a po 4 hodinách je mi z tý kamery zle, Musel jsem taky nainstalovat direct x. nevím jestly to bude k něčemu. Jsem zoufalej pomoc !!!!
Naposledy upravil(a) vlasolis dne 04 črc 2011 06:35, celkem upraveno 2 x.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Webkamera ,instalace,kompatibilita
XP2000? Neznám takový systém...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
špatně nevím kde mě to napadlo to 2000 ale tak snad se zas nic neděje
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Děje, protože pak nevíme jestli máš Windows 2000 nebo XP kdo se v tom pak má orientovat? Podívej se jestli kamerka nepožaduje třeba SP3 když tak jej nainstaluj.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Hlavně zachovej chladnou hlavu a tak se neděs jenom kvůli nějaké kameře, určitě se to nějak vyřeší.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Asi máš smůlu. Na stránkách výrobce je uvedena podpora pro Win7,Vista a XP SP2, ale ne pro Win 2000.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nejspíše má XP, koukni nahoru do prvního příspěvku..umáznul 2000.. akorát, že možná nemá žádný SP, nebo má SP1, jestli nějaký existuje a nebo má SP3 a může zkusit kompatibilitu na SP2.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud mu chybí SP2, musí jej doinstalovat. Asi neví co vlastně má za OS nainstalován.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
nejnovější aktualizaci service packu 3 mám včera jsem to nainstaloval a nic .pořád stejný problém.No nebyl bych tak nasr.... že to nejde kdybych nezjistil že jsem si debil koupil kameru za pár šupů tak draho a ještě to nejde.stojí 150kč a já jí mám za 500
Bych měl dělo ...

a kde jsi jí prosimtě kupoval?
No ve flóře, věděl jsem že to bude dražší ale ne až tolik. o to víc mě štve že to ještě navíc nejde, jak je to s tím service packem ? Je to tak že sp3 obsahuje sp2, tedy neni nic co by nešlo v sp3 a šlo to jen v sp2 Chtěl jsem skusit nainstalovat sp2 ale počítač mi jasně vysvětlil. že mám lepčí sp3 a že to nemá cenu .Má ten service pack vůbec s tím něco společnýho?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak ji reklamuj!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 5849
-
od Jirka88
Zobrazit poslední příspěvek
26 úno 2025 19:14
-
-
PSU kompatibilita s novou základní deskou Příloha(y)
od Viktor737 » 26 zář 2024 17:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 17
- 4972
-
od Viktor737
Zobrazit poslední příspěvek
29 zář 2024 15:04
-
-
- 1
- 1622
-
od meda2016