Nejde regulerně zvuk z Realtek HD audio
Re: Nejde regulerně zvuk z Realtek HD audio
Me pri pokus/omyl pomohlo nasledujici: v Playback Devices vybrat reproduktory ktere hraly mono, nastavit Device Usage na disable a pak je znovu povolit. Mel jsem plus minus podobnej problem. HD audio pripojene na front panelu mi hralo jen mono (kdyz jsem povytahl jack, tak jelo stereo). Ted uz to jede ok.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Je od tebe hezké, že se snažíš pomoci, ale dovolím si tě upozornit, že resuscituješ rok starou mrtvolu. 

ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
já bych to také řešil externí zvukárnou ty většinou běhaj dobře jinak běhá dobře i cmi8738 i pod win7 horší je to s nahráváním ale přehrávání je OK ale divil bych se že by na dvou různých základních deskách by byla vadná zvukovka ale zrovna tak se stane že třeba se konektor bedýnek či sluchátek chybně detektuje což televize či rádio detekci nemají a repráky se odpojují mechanicky ještě bych zkusil ten přední panel úplně odpojit a nechat zapojené jen ty ďoury vzadu já mám integrovanou alc888 a hraje i nahrává stereo a funguje lépe než moje drahá m-audio
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6146
-
od mateo-
Zobrazit poslední příspěvek
16 úno 2025 16:09
-
-
- 13
- 5709
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11687
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”