Zdravím,
mám následující problém. Nejprve nutno říct, že už se to jednou stávalo a tehdy se to vyřešilo tak nějak samo (tuším, že jsem trochu povyndaval a zase zandal některé komponenty). Teď se to děje znovu a už se mi nedaří jakkoliv jednoduše to vyřešit.
Při zapnutí počítače se na monitoru nic neobjeví, prostě to nenabíhá. Hučí větrák na grafické kartě a hučet nepřestává (standardně to je tak, že větrák hučí cca 2 vteřiny a potom se ztiší tak, že téměř není slyšet). Usoudil jsem tedy, že by problém mohl být v grafické kartě. Zkusil jsem ji vyndat z desky a zapnout počítač - větrák se rozběhl normálně tiše. Čím by to tedy mohlo být? Proč to tak moc hučí a nic nenabíhá, když je karta v desce? Je ta karta vadná? Než koupím novou, tak chci mít jistotu, jak se to dá zjistit? (nutno říct, že disponuju pouze jedním PC, takže nemůžu komponenty testovat vedle)
Díky moc,
HS
Nenabíhá počítač, hučí větráky
Re: Nenabíhá počítač, hučí větráky
Jakej máš zdroj? (wattáž + značka) a jakou GK?
Just Fucking Google It!
Delta Electronics DPS-460DB (460W)
MSI N9800 GT
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Črc 2011 18:09) ---
takže? nemá někdo s tímhle nějaké zkušenosti?
MSI N9800 GT
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Črc 2011 18:09) ---
takže? nemá někdo s tímhle nějaké zkušenosti?
Zdravim,
neporadil by mi prosim nekdo s problemem popsanym vyse?
Diky moc,
H.
neporadil by mi prosim nekdo s problemem popsanym vyse?
Diky moc,
H.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nech v PC jen základní desku, jednu paměť a grafickou kartu. Ostatní komponenty odpoj a to datový i napájecí kabel. Odpoj i případně připojené do USB a zkus spustit PC. Pokud máš v PC více paměti, testuj vždy po jedné a dej vědět, jak jsi dopadl.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Diky za radu, chovalo se to nasledovne:
nechal jsem zapojenou pouze GK a jednu pamet, po zapnuti se vse chovalo ok (myslim vetraky), ale nenabehnul obraz na monitoru, jako kdyby nenabehnul system. Postupne jsem pridaval pameti a az kdyz jsem pridal posledni, tak vse nabehlo jako vzdy. Dve pameti jsem prohodil, nevim jestli to na to melo vliv.
Kazdopadne ted zase vse funguje v poradku, ale je to podezrele, tak by me zajimalo, cim by to mohlo byt?
Diky,
H.
nechal jsem zapojenou pouze GK a jednu pamet, po zapnuti se vse chovalo ok (myslim vetraky), ale nenabehnul obraz na monitoru, jako kdyby nenabehnul system. Postupne jsem pridaval pameti a az kdyz jsem pridal posledni, tak vse nabehlo jako vzdy. Dve pameti jsem prohodil, nevim jestli to na to melo vliv.
Kazdopadne ted zase vse funguje v poradku, ale je to podezrele, tak by me zajimalo, cim by to mohlo byt?
Diky,
H.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Otestuj paměti programem Memtest a to alespoň 2 -3 x celý test.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1490
-
od pcmaker